ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Νομίζω ότι σε κάποιες φορές χρειάζεται έστω και μετά το νέο όνομα σε κάποιες διαδικασίες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemhs Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Εγώ έχω καταθέσει οικοδομική άδεια στο όνομα των δυο θυγατέρων του επικαρπωτή οι οποίες έχουν την υψιλή κυριότητα. Αν βάλω τον επικαρπωτή να κάνει μια υπεύθυνη δήλωση ότι επιτρέπει στις 2 του κόρες να εκδόσουν την οικοδομική άδεια είμαι καλλυμένος? Επίσης εαν το αφήσω ως έχει είμαι πάλι οκ? Όσων αφορά το ρεύμα της οικοδομής, είναι στο όνομα του πατέρα, η άδεια που θα εκδοθεί αφορά το ισόγειο, το νεό ρολόι της δεη που θα πρέπει κανονικά να βγει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
engfaery Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Στην ίδια περίπτωση ακριβώς έβγαλα στο όνομα του παιδιού χωρίς κανένα πρόβλημα.... Ρεύμα δεν έχει μπει ακόμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Συναδελφοι εχω διαβασει 2-3 φορες ολες τις δημοσιευσεις αλλα ακρη δεν εχω βγαλλει... Τελικα μπορει να βγει η ΟΑ μονο στο ονομα του ψιλου κυριου???? Σε αυτη την περιπτωση το ΕΚΚΟ ποιος πρεπει να το καλυψει??? Αν ο ψιλος κυριος δεν εχει αλλη κατοικια μπορει να θεωρηθει ως πρωτη και να ειπαχθει στην απαλλαγη του ποθεν εσχες για την πρωτη κατοικια που μελεταει η κυβερνηση...(σαν δημοσιογραφος το ειπα....χαχα) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 Ουδεις?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evakanellop Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 μηπως τελικα πρεπει να συμβουλευομαστε πρωτα δικηγορους - συμβολαιογραφους γιατι απο την αγνοια μπορει να προκαλεσουμε μή αναστρέψιμες καταστασεις? θελω να ρωτησω κ το εξης, αν καποιος ξερει: εαν ο ιδιοκτητης ειναι οικοδομος, τί γινεται με τα ενσημα του ικα? εχει καποιος παραδειγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Τα περναει στο ονομα του. Κανε μια ερωτηση στο ΙΚΑ. Πιστεψε με εχω ρωτησει 2-3 δικηγορους και αλλους τοσους συμβολαιογραφους. Ακρη επισης δεν εχω βγαλλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Δεν του επιτρέπουν να τα περάσει όλα.Είχα περίπτωση 2 οικοδομών με ιδιοκτήτες οικοδόμους και αυτό που κάνανε ήτανε να περνάει ο ένας μεροκάματα στην οικοδομή του άλλου.Αντιοικονομικό αλλά δε γινόταν αλλιώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 (edited) Μα δε λεμε να τα περασει ολα. Πχ τα Τεχνικα. Αλλα και παλι σιγουρα θα εχει και αλλο τεχνιτη. Edited Σεπτέμβριος 27 , 2012 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 (edited) εγώ ξέρω ότι όταν κάποιος είναι οικοδόμος και έχει συμπληρωμένα τουλάχιστον 600 οικοδ ένσημα, δικαιούται μείωση ενσήμων του πίνακα 1 κατά 30% και μόνο για την πρώτη κατοικία του εμβαδού μέχρι 140τ.μ υ.γ 600 οικοδ ένσημα=1 τριετία Edited Σεπτέμβριος 27 , 2012 by ΚΑΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα