GDplus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 Γεια σας Ξέρει κανεις τι χρειάζεται για να βγάλει μια ρυμουλκούμενη καντίνα αδεια κυκλοφορίας Η καντίνα είναι από κατασκευαστή αλλά δεν έχει (μάλλον) εγκριση τύπου ¨Εχω βάλει τον ιδιοκτήτη να ρωτήσει Υπάρχει περίπτωση να περάσει σαν ιδιοκατασκευή εαν υπογράψει Μηχ.Μηχανικος (εγω δλδ) νομιζω κατι έχει αλλάξει στα ρυμουλκούμενα αλλά δεν είμαι σίγουρος Ευχαριστώ
spiliosa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Χωρίς Έγκριση Τύπου και ΕΚ δεν πρόκειται να βγεί σε νόμιμη κυκλοφορία... στην Ελλάδα τουλάχιστον !!! Όσο για το ιδιοκατασκευή και με την προηγούμενη ακόμα νομοθεσία δεν έπαιζε να κυκλοφορήσει γιατί σίγουρα είναι πάνω από 750 kg, οπότε δεν μηλάμε σε καμία περίπτωση για ελαφρύ ρυμουλκό. 1
GDplus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Ευχαριστώ Spiliosa κι εγω κατι τετοιο υποψιαζόμουν μηπως ξέρεις τον αρ. ΦΕΚ του καινούργιου νόμου για τα ρυμουλκούμενα?
spiliosa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Κοίτα την εγκύκλιο του Υπ. Μεταφορών με ΑΔΑ: Β43Δ1-ΩΞΟ 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα