Pappos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2009 Ναι τα φορτία που φέρει η κλίμακα τα δέχεται όλα το δοκάρι και στην συνέχεια συγκεντρωμένο φορτίο στο μέσο της δοκού. Γενικά έχω πολλά τέτοια παράξενα στο μυαλό μου περί προσομειώσεων...αλλά τώρα δεν ασχολούμαι με αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dargi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 Τελείωσε κανείς στο Δ.Π.Θ; έχει λύσει κανείς το κτίριο που είχε στο ΚΟΣ ΙΙΙ με κάποιο λογισμικό απο περιέργεια μήπως να δεί τι θα γίνει (υπό την προυπόθεση ότι είχε λύσει σωστά το θέμα);;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 1) Ναι 2) Όχι αλλά αν προσφέρεσαι πες να σου στείλω τον ξυλότυπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dargi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 Όχι..ευχαριστώ έχω.. και δεν το έχω κάνει.. απλά είχα την περιέργεια για το αν το έχει κανει ποτέ κανεις...... (μάλλον είμασταν συμφοιτητές Παναγιώτη, ίδια ηλικία έχουμε, αν έχεις βάλει την αληθινή ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeC Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Θα ηθελα να ρωτησω ποιο προγραμμα πιστευεται οτι ειναι το καλυτερο για αναλυση και σχεδιασμο για Ο.Σ? Εγω βρισκομαι μεταξει Etabs και Next...Ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iovo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Υπάρχουν πάρα πολλά νήματα με παρόμοιες συζητήσεις. Μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeC Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Ειδα στα downloads ενα προγραμμα αναλυσης πλαισιων 2-D.Με κατι τετοιο γινεται να αναλυσης κτιριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Τι εννοείς??? Μήπως θες να πεις κάτι άλλο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeC Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Καινουργιος ειμαι στο επαγγελμα και ρωταω για να μαθαινω βασικα..οχι δεν θελω να πω κατι αλλο, μονο αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Για να κάνεις ανάλυση κτηρίου με τα σημερινά δεδομένα θες ειδικό λογισμικό στατικής κ δυναμικής ανάλυσης για να εφαρμόσεις τον ΕΚΩΣ και ΕΑΚ. (δες εδώ http://michanikos.gr/showthread.php?t=53 και υπάρχουν κ άλλα ανάλογα θέματα μέσα στο site). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα