alien Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Μου ζητήθηκε χρονικός προγραμματισμός και μαζί υπεύθυνη δήλωση, υπάρχει κάτι σχετικό να ανατρέξω;Επίσης για τα φορολογικά απαιτείται και ΙΚΑ, γνωρίζει κανείς που το βρίσκω αυτό;όποια συμβουλή πολύ ευπρόσδεκτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 (edited) Υπεύθυνη δήλωση γιατί? Τι να αναφέρει? ΙΚΑ απαιτείται.Βγαίνουν κάποια λίγα ημερομίσθια "κατεδάφιση με μηχανικά μέσα " στον πίνακα 1. Edited Δεκέμβριος 26 , 2013 by Manolis gon Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeno Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Η υπευθυνη δηλωση προφανως αφορα τα γνωστα μας περι ορθοτητας μελετων, σχεδιων, διαστασεων κλπ κλπ. Χρονικο προγραμματισμο βαλε απλα μια εργασια στο διαγραμμα και τελος. ΣΑΥ-ΦΑΥ μη ξεχασεις. Φυσικα και χρειαζεται ΙΚΑ, και τι εννοεις που το βρισκω αυτο? Αν δεν εχεις καποιο προγραμμα πχ 4Μ, ο συναδελφος gousgounis εχει αναπτυξει δωρεαν καποιο λογισμικο. Ψαξε στο michanikos.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
alien Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Για κατεδάφιση κτιρίου που θα γίνει αντιπαροχή πολυκατοικία από εργοληπτική εταιρία μορφής Ο.Ε. , στην άδεια σαν κύριο του έργου έχω βάλει τον ιδιοκτήτη του κτιρίου που είναι ένας ιδιώτης. Στο ΙΚΑ στις κατεδαφίσεις συνήθως τι κάνουμε στο απογραφικό ? 1) Επιλέγουμε σαν Κύριο του Έργου τον ιδιώτη ιδιοκτήτη ? ή 2) Σαν κύριο του έργου βάζουμε την Ε.Ε. ? Στην πράξη την κατεδάφιση θα την κάνει η εργοληπτική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Ο ιδιοκτήτης θα κάνει την απογραφή και νομίζω ότι μπορεί να υποβάλει Υ. δήλωση+συμφωνητικό ότι οι εργασίες θα εκτελεστούν από στεγασμένο επάγγελμα (εδώ εταιρεία) υποβάλλοντας στο τέλος το τιμολόγιο Π Υ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Κάτσε να τα ξαναπώ για να είμαστε σίγουροι. Ιδιώτης έχει ένα σπίτι. Υπογράφει εργολαβικό με την ΜΗΤΣΟΣ Ο.Ε. για ανέγερση νέας πολυκατοικίας (και προφανώς για την κατεδάφιση του υπάρχοντος). Η άδεια κατεδάφισης είναι στο όνομα του ιδιώτη. Η ΜΗΤΣΟΣ Ο.Ε. στην πράξη θα προσλάβει έναν υπεργολάβο π.χ. τον ΤΑΔΕ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ Α.Ε. για να κάνει την κατεδάφιση. Ο ιδιώτης - ιδιοκτήτης δεν θα ασχοληθεί καθόλου. Τα τιμολόγια της ΤΑΔΕ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ δεν θα είναι προς την ΜΗΤΣΟΣ Ο.Ε. ? Παρόλα αυτά λες το ΙΚΑ βγαίνει στα στοιχεία του ιδιοκτήτη. Νομίζω δίκαιο έχεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 ΝΙΚ αν είναι αντιπαροχή στην απογραφή της ανέγερσης μπαίνουν όλοι οι οικοπεδούχοι και η εργοληπτική εταιρεία (αυτό είναι σίγουρο) Αφού στην περίπτωσή σου η ίδια η εργοληπτική έχει αναλάβει και την κατεδάφιση ομοίως θα απογραφούν οικοπεδούχοι και εργ/κή Αν η εργοληπτική δώσει την κατεδάφιση σε υπεργολάβο (όπως λες στο β' μήνυμα σου) δεν γνωρίζω τι γίνεται! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Οκ θα ρωτησω και ικα γιατι ειμαι μπερδεμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα