PPW Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Να ρωτήσω... " Σε κόμβο σύνδεσης δοκού με υποστύλωμα, η τέμνουσα δύναμη φατνώματος κορμού το οποίο περιβάλλεται και στις 4 πλευρές από πέλματα των συνδεόμενων στοιχείων ή από επεκτάσεις τους, αρκεί να ικανοποιεί την συνθήκη..." ΕΑΚ 2000, Γ.4.3 Υποστυλώματα (Ειδικοί κανόνες εφαρμογής για φέροντα στοιχεία από χάλυβα) Πως γίνεται ένα φάτνωμα να έχει 4 πλευρές...; κάτι μάλλον μου διαφεύγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPW Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Ουδείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Προφανώς εννοεί ότι το υποστύλωμα περιβάλλεται και από τις 4 πλευρές του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPW Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Σωστό. "το οποίο" αναφέρεται στο υποστύλωμα και όχι στο φάτνωμα. Παρεξήγησης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Λογικό μου φαίνεται! Δεν μπορείς να πεις ότι πρόκειται για την σαφέστατη πρόταση.... Άλλωστε όλοι οι κανονισμοί το έχουν αυτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPW Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Και ευτυχώς που υπάρχουν τα forum και μας διευκολύνουν. Μάλλον από την "υπερπροσπάθεια" να κατανοήσω την πρόταση εστίασα υπερβολικά στις 5-10 λέξεις της πρότασης (που προφανώς θα μπορούσε να γραφεί καλύτερα) και δεν το είδα από την αρχή της ενότητας. "Υποστυλώματα" έχει τίτλο! Τώρα μου φαίνεται προφανές αλλά πριν τη βοήθεια σου είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι αν έχω ξεχάσει τα ελληνικά ή το αλτσχάιμερ έδειχνε τα πρώτα σημάδια... Νάσαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα