yorg0s Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 (edited) Ειμαι μηχανικος τε και εχω προσληφθει σε μια εταιρεια με εδρα την Αγγλια,η οποια δεν εχει ακομα γραφεια στην ΕΛλαδα και σκοπευει να ανοιξει σε 5-6 μηνες περιπου. Ειναι η πρωτη μου εργασια και δεν εχω σχετικη εμπειρια,το μονο που εχω υπογραψει ειναι ενα συμβολαιο προσληψης αγγλικου δικαιου. Ηθελα να ρωτησω,τι πρεπει να κανω μετα απο το συμβολαιο προσληψης,σε θεματα ασφαλισης και φορολογησης γιατι δεν εχω οικειες περιπτωσεις,και ο προισταμενος της εταιρειας δεν εχει αναφερει τιποτα σχετικα με ασφαλιση. Η εταιρεια αυτη μπορει να με ασφαλισει στο Ικα?Παιρνω 1150 ευρω,Απο τα λεφτα αυτα θα πρεπει να κανω φορολογικη δηλωση και να πληρωνω τους Ελληνικους φορους?Εαν τους πληρωνω εγω ο μισθος θα πεφτει πολυ?Γιατι μπορει να μην με συμφερει τελικα η θεση. Ευχαριστω για οποια βοηθεια. Edited Δεκέμβριος 3 , 2013 by yorg0s
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 1. Η υπόψιν εταρεία μπορεί να σας ασφαλίσει στην Ελλάδα. 2. Κατά τον φορολογικό νόμο , ως μόνιμος κάτοικος Ελλάδος , θα φορολογειθείτε στην Ελλάδα για το πασκόσμιο εισόδημά σας.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα