jimar Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 γεια σας κ συγχαρητηρια για το φορουμ.Ειμαι κατοχος μαζι με τον αδερφο μου μιας μικρης πολυκατοικιας του 2006 κ θελω την αποψη σας για τον αν μπορω να επεκτεινω το δωμα οπου κ κατοικω, να κλεισω δλδ τον κοινοχρηστο χωρο της ταρατσας οπου χρησιμοποιω μονο εγω αφου προκειται για οικογενειακη πολυκατοικια.Το δωμα βρισκεται στον 5ο οροφο κ καλυπτει περιπου το 50% της ταρατσας.Πιστευετε οτι μπορει να νομιμοποιηθει κατι τετοιο "σχετικα" ευκολα? 1
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 (edited) εχετε μια "μικρη" 5 οροφη πολυκατοικια... θελετε να "κλεισετε" το δωμα.... θα μιλησεις με τον μηχανικο σου για το αν μπορειτε να εκδοσετε ΟΑ ό,τι αλλο κανετε ειναι αυθαιρετο και επιφερει ποινες και προστιμα Edited Δεκέμβριος 4 , 2013 by dimitris GM 1
Didonis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Ρωτάς σε δημόσιο φόρουμ μηχανικών, πώς να κτίσεις παράνομα κι αν μετά την παρανομία μπορείς να νομιμοποιηθείς και εύκολα. !!! Ούτε καν δύσκολα δεν θες, να είναι και εύκολο… ίσως να είναι και τσαμπε. Το θέμα κλειδώνει, αναζήτησε φόρουμ παρανομουντων τσαμπατζήδων. 1
Recommended Posts