Brain Storming Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Σε ισόγειο κατάστημα 40 τ.μ. που κατά την αυτοψία βρέθηκε παράνομο πατάρι 20 τ.μ. μου ζητάνε ενεργητική και παθητική αναθεώρηση. Σαν καταστήματα κάνω την αναθεώρηση της παθητικής? Ετσι κάνω και την ενεργητική?
dib Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Αν έχει οικ. άδεια μετά τις 17/2/89, ναι κάνεις και παθητική... όσο για την ενεργητική είναι αυτονόητο
Brain Storming Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Η άδεια είναι του 2001. το θέμα μου είναι στην διαδικασία γιατί δεν μου το διευκρίνισαν. Κάνω αίτηση ταυτόχρονα για αναθεώρηση παθητικής και έγκριση ενεργητικής? Εκεί χάθηκα. Στην παθητική θα το δείξω κατάστημα, ενώ στην ενεργητική αναψυκτήριο?
dib Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Ναι όπως το λές Π -> κατάστημα, Ε -> αναψυκτήριο
Brain Storming Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Ναι όπως το λές Π -> κατάστημα, Ε -> αναψυκτήριο Όλα με την ίδια αίτηση? Η' πρέπει να προηγηθεί ''τροποποίηση'' παθητικής και μετά από υπόδειξη μέτρων να προβώ σε μελέτη ενεργητικής με άλλη αίτηση ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα