Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θεώρηση Υ.Δ.Ε για καταναλωτές Χ.Τ. από ιδιωτικό Υ/Σ 20ΚV/400V


kost@s

Recommended Posts

Χαιρετώ τους συναδέλφους, αν και έχω μια σχετική εμπειρία με τις  νέες Υ.Δ.Ε. μου έτυχε μια περίπτωση σε ένα κτίριο που τροφοδοτείται με μέση τάση και διαθέτει υποσταθμό 1250 KVA να χρειάζεται πιστοποίηση το εσωτερικό δίκτυο Χ.Τ. και προφανώς Υ.Δ.Ε για κάθε καταναλωτή. Γνωρίζει κανείς αν απαιτείται θεώρηση και κατάθεση στη ΔΕΔΔΗΕ ή είναι απλώς μια τυπική μέτρηση και καταγραφή των τιμών; (αντίσταση γείωσης, απόκριση Δ.Δ.Ρ κτλπ).ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Εννοείς μετρήσεις στο ΓΠΧΤ? Ποιος ζήτησε ΥΔΕ? Η ΔΕΗ ή κάποιος άλλος φορέας (π.χ φυσικό πρόσωπο ή εταιρεία) που προφανώς έχουν γραφεία στο χώρο?

Δε γνωρίζω τις διαδικασίες να σου απαντήσω. Αλλά αφού η ΔΕΗ φέρνει 20kV είσαι καταναλωτής ΜΤ και η εγκατάσταση του δευτερεύοντος 400V φέρει ευθύνη στον ιδιοκτήτη. Ενδιαφέρον θα ήταν να απαντήσει κάποιος πιο ειδικος για τυχόν πιστοποιήσεις ή Νομικά πλαίσια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.