OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Οι σωλήνες είναι πλαστικές σε γκρι ανοιχτό χρωμα,δεν ξέρω αν είναι πολυστρωματικές ή όχι.Το δίκτυο είναι παντου μονωμένο έκτος από τις σωλήνες κάτω από τα πλακάκια που δεν μπορούσαν να μονωθούν αφού επρεπε να ξηλωθει το πατωμα πράγμα αδύνατο.Παντως ο τεχνικός(σσ μηχανολόγος μηχανικός)μου είπε οτι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. αρα δεν ειναι θερμομονωμενο
giorgosvet Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Κατω από τα πλακάκια του πατώματος όχι.Και ξαναρωτώ :θα έχω κάποιο πρόβλημα αν δουλεύει η ψύξη με θερμοκρασίες προσαρμογής 10 - 12 οC ?
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 (edited) Mια σωλήνα που μεταφέρει κρύο νερό δημιουργεί συμπυκνώματα στο εξωτερικό της, που προέρχονται από τους υδρατμούς της ατμόσφαιρας. Εφόσον η σωλήνα είναι απομονωμένη από την ατμόσφαιρα άρα και τους υδρατμούς, αφού βρίσκεται μέσα στο γέμισμα του δαπέδου κάτω από πλακάκια, δεν δημιουργεί συμπυκνώματα (αφού αυτά δεν δημιουργούνται εκ του μηδενός). Αυτό δεν σημαίνει ότι σε μία νέα εγκατάσταση θα συνιστούσα αμόνωτη σωλήνα σε κλιματισμό. Υ.Γ. Πιθανόν να έχουμε λίγα συμπυκνώματα πάνω από τα πλακάκια και πάνω από τα σημεία που περνάνε οι σωλήνες Edited Ιούνιος 18 , 2014 by antloukidis
giorgosvet Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση antloukidis.
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 δεν μπορει να εγκυηθει κανεις τα υλικα ειναι πορωδη εχουν αερα και η υγρασια δε κοβεται ετσι απλα βασικα υπευθηνα εγω σε τετοιο δικτυο δε θα εβαζα δροσισμο το ρισκο δικο σου και του μηχανικου σου
aithilenio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Οι πλαστικές σωλήνες στο δάπεδο είναι εντός σπιράλ; Otto αν είναι εντός σπιραλ και σφραγιστούν τα δύο άκρα ανησυχείς ακόμα;
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 εμπιστευεσαι παλια σπιραλ? ατσακιστα, κ που ξερεις αν δεν εχει κοπει καπου η αν δε βαλαν 2 3 ρεταλια προσεχε μιλαμε για υπαρχουσα οχι νεα κατασκευη
aithilenio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 (edited) Πάντως δεν νομίζω φίλε ότι θα έχει πρόβλημα υγροποίησης μέσα στο δάπεδο.... Πόσος αέρας να περάσει απο το πλακάκι την γέμιση και να φτάσει στην σωλήνα; Ενδιαφέρον θα είχε να δούμε αν μια μέρα με υψηλή υγρασία το δάπεδο στην όδευσης μήπως φτάσει στο σημείο δρόσου.... Edited Ιούνιος 18 , 2014 by aithilenio
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 εχεις δει μπετο χωρις αερα ποσο ογκο πιανει?
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 (edited) http://www.lmcc.com/concrete_news/0404/Control-of-air-in-concrete.asp http://www.concretenetwork.com/concrete-testing/considerations.html Edited Ιούνιος 18 , 2014 by OTTO_engine
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα