giorgosvet Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Σέρρες είμαι.Θα δω την τελική κατανάλωση στο τέλος της σεζόν και θα ενημερώσω.
FouksMechMech Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Σέρρες....? Ε... ακόμα πιο πολύ κρύο.....
giorgosvet Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Η αντλία μου είναι σβηστή εδώ και 20-25 μέρες και σήμερα ανακάλυψα οτι ο μετρητής κατανάλωσης που έχω μόνο για την αντλία γράφει περίπου 1,5 kw ανα 2 ημέρες!Από που προέρχεται αυτή η κατανάλωση?
giorgosvet Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 (edited) Ανάβω θερμοσίφωνα όπως και πριν τη βάλω.Η αντλία είναι συνδεδεμένη με το boiler και ζεσταίνει το νερό όταν λειτουργει, αλλά τώρα είναι σβηστη.Παίζει τη κατανάλωση του θερμοσίφωνα να τη καταγράφει και ο μετρητής της αντλίας? Edited Μάιος 14 , 2014 by giorgosvet
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 (edited) καταρχας να ξερεις οτι εχουν μνημες οποτε μια καταναλωση παει εκει τωρα δε ξερω τι ζνχ εχεις αν εχεις βαλει αντιστασεις μεσω της αντλιας ή κατι αλλο... δλδ εσυ ναι μεν τον αναβεις αλλα η αντλια δινει εντολη στις αντιστασεις να κρατα την θερμοκρασια αλλα μιλαμε στα τυφλα τωρα Edited Μάιος 14 , 2014 by OTTO_engine
giorgosvet Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Θα κοιτάξω αύριο τι θα έχει γράψει που δεν θα ανάψω θερμοσίφωνα καθόλου.
nvel Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 οι 1.5kWh κάθε δυο μέρες αντιστοιχούν σε ισχύ 30W που μάλλον είναι η ισχύς αναμονής του μηχανήματος
giorgosvet Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 (edited) Τελικά από χθες το πρωι μέχρι σήμερα το πρωι ο μετρητης της αντλίας έγραψε καταναλωση 1,1 kw.Η αντλία έιναι σβηστή και δεν άναψα θερμοσίφωνα.Δηλαδή 33 kw το μήνα Χ 0,18 = 6 ευρώ το μήνα! Δηλαδή και τα κλιματιστικά όταν είναι σβηστά καταναλώνουν ρεύμα? Edited Μάιος 15 , 2014 by giorgosvet
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα