sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Οταν θα αλλάξουμε χρόνο έχουμε δικαίωμα να ξαναψηφίσουμε ? :) (α ρε sundance με τα στατιστικά σου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_PAT Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Οσοι είναι στο όριο (23, 28, 33, 38 κλπ) που ψηφίζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 κατά βούληση !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 οντως... σωστος ο τεο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakistsalikis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Νομιζω οτι εχει ενδιαφερον να δουμε κυριως αν οι παλιοι μηχανικοι προσαρμοζονται με την τεχνολογια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Οθωνας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 Τί - κανείς πανω απο εξήντα ?? Κι εγώ που νόμιζα οτι είστε όλοι gamers . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2008 ειπα να έρθω και εγω ο παππούς!!! 3ανταφευγα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitrism Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Παρών και εγώ 33+ (οσα τα χρονια του Χριστού.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Υπάρχουν 4 από 53 ως 60;;; Εκπληκτικό μου φαίνεται! Πίστευα ότι οι άνω των 45 δεν έχουν σχέση με PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα