HQ7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Γνωρίζετε αν περνάει μέσω ΤΕΕ η αμοιβή για άδεια λειτουργίας σε ΚΥΕ; Τι βάζουμε; μελέτη αποτύπωσης; αμοιβή με ημέρες απασχόλησης; κάτι άλλο;
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Τιποτα. Συμφωνεις την αμοιβη με τον πελατη, κοβεις και την αντιστοιχη ΑΠΥ ή ΤΠΥ. 1
HQ7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Ευχαριστώ συνάδελφε για την απάντηση, αλλά εάν ήθελα να την περάσω μέσω ΤΕΕ για τους υπολογισμούς τι θα μπορούσα να υπολογίσω; Μην ξεχνάμε ότι τα σχέδια μας θεωρούνται από 3 διαφορετικές υπηρεσίες (δήμος, πυροσβεστική, υγειονομικό) Βασικά και εγώ πάντα έτσι το έκανα ,αλλά έχω ένα πελάτη και θέλω να είμαι 110% τυπικός.
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Αποτυπωση αρχιτεκτονικων μονο. 1
HQ7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Ψαρεύοντας στο διαδίκτυο βρήκα και αυτό τον άκρως ενδιαφέροντα πίνακα του ΤΕΕ Μακεδονίας περί αμοιβών εκτός κώδικα αμοιβών. ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΤΑ ΤΕΕ.doc 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα