gavrilis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Το βρήκα ενδιαφέρον και το ανεβάζω. Το πανεπιστήμιο Πατρών ξεκινάει ένα νέο θεσμό, του ακροατή πανεπιστημιακών μαθημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους από τις 7 - 14 Ιανουαρίου 2014 από τις 09.00 - 12.00 π.μ. στη διεύθυνση εκπαίδευσης και έρευνας ( πανεπιστημιούπολη - κτίριο Α ). Υποθέτω ( δεν το έχω δει εκεί ) ότι περισσότερες πληροφορίες θα υπάρχουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του πανεπιστημίου.
alej Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 στη Θεσσαλονίκη στο ΑΠΘ εκτός από τα εργαστήρια δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να παρακολουθήσεις κάποιο μάθημα
nvel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Ακροατές υπήρχαν στα ελληνικά πανεπιστήμια από ιδρύσεως τους, δεν είναι νέος θεσμός
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Υποθέτω ότι θα δίνουν κάποια επίσημη βεβαίωση?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Για ποιο λόγο να δώσουν βεβαίωση και τι να την κάνεις? Αυτό φαντάζομαι γίνεται για να δοθεί η δυνατότητα σε κάποιους που επιθυμούν να μπουν σε κάποια σχολή μέσω κατατακτήριων εξετάσεων και όχι μόνο, να έχουν μία ιδέα για την φύση των μαθημάτων του προγράμματος. Πολλές φορές στην πράξη τα πράγματα είναι διαφορετικά από αυτά που φαντάζεται κανείς και καλό είναι να έχει μία γενική ιδέα. Αν και νομίζω ότι πάντα ήταν δυνατή η παρακολούθηση... Το πονηρό μυαλό θα σκεφτεί ότι είναι και ένα είδος μάρκετινγκ της σχολής...Οχι ότι δεν επιτρέπεται βέβαια
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα