Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Αμάν βρε Χρήστο. Παντού βλέπεις (σχεδόν πάντα έχοντας δίκιο) διαβρωμένο οπλισμό. Παρεπιτπόντως, έστω και καθυστερημένα, χρόνια πολλά για την ονομαστική οσυ εορτή. Κάλιο αργά.... παρά αργότερα. Γιωργο 5ετιας και κούφωμα φοβάμαι καμία διαρροή ρεύματος. Με αυτά που έχω δει τι να κάνω ο άνθρωπος? μου βγαίνει αυθόρμητα
basilistoro Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 Γνώμη μου,και πάντα δέχομαι και κρητικές από έμπειρους συναδέλφους.... Προτιμότερο στην παρούσα φάση του ανθρώπου δεν είναι να το ρίξει,να το καθαρίσει και να κάνει μια ψευδοροφή με μόνωση (εσωτερικά,εξωτερικά) και να έχει το κεφάλι του ήρεμο?Θα κάνεις και κρυφό φωτισμό και διάφορα τέτοια κόλπα (ρομαντικές καταστάσεις)... Εγώ αυτό θα έκανα σε αυτή την περίπτωση με πάχους 4εκ σοβά....
virusalos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2014 Καλή χρονιά! Ευχαριστώ όλους για το χρόνο που αφιερώσατε, θα προχωρήσουμε με την καθαίρεση του σοβά (και όποιον / ό,τι πάρει ο χάρος...)
asym Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 παρακαλώ χρειαζομαι βοηθεια δεν ξερω τι να κανω. 15 υγρασια στο σπιτι , απο πανω ρετιρε το μπαλκονι, στο ταβανι μου εχω γυψοσανιδα και η προεκταση της ταρατσας εχει γεισο όπου στηριζονται τεντες. Στο μέσο του δωματιου απο πάνω ειναι βρύση κουζίνας.Εμφανεις βάβες τοιχοι,εξωτερικοι. . δοκιμασαμε μονωσεις, αλλαγη υδρορροης, κανενα αποτελεσμα . τωρα πέφτουν μεγάλα κομματια απο το γεισο φαινονται τα σιδερα σκουριασμένα του γεισου, δεν μπορω να κατεβάσω το ρολο γιατι πεφτουν κομμάτια. μου φαινεται θα πεσει τη τεντα και μάλλον το ταβάνι στο κεφάλι μου. Η απο πάνω ιδιοκτητρια δεν ειναι πια συνεργάσιμη. τι να κάνω;
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 ηρέμησε και να πας σε μηχανικό που κάνει επισκευές και ενισχύσεις.
McRaster Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Εάν το πρόβλημα οφείλεται στη μη συνεργάσιμη κυρία, να ζητήσεις πραγματογνωμοσύνη απο το ΤΕΕ πριν το οτιδήποτε........ 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα