antboton Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2013 Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος από τη στιγμή που θα λάβουμε το εκκαθαριστικό, πόσος χρόνος δίνεται για να εισπραχθεί απο τον φορολογούμενο;
mantsos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 αναγράφει πάνω μέχρι πότε... εμένα ήρθε 5/12 και είχε περιθώριο μέχρι 21/12
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Οπως το λέει ο συνάδελφος .... και μετά μόνο από την ΔΟΥ.
antboton Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Αν περάσει η προθεσμία, τότε γνωρίζει κανείς τη διαδικασία μέσω της ΔΟΥ΄;
Panos_ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 (edited) Νομίζω πρέπει να κάνεις αίτηση στη Δ.Ο.Υ. Καλό είναι να βιαστείς. Μην τα αφήσεις γιατί είναι κρίμα. Θα τα παραγράψουν και ενδεχομένως και να σε βάλλουν ψηλά στη λίστα προς έλεγχο λόγω ασυνήθιστης φορολογικής "συμπεριφοράς"... Edited Δεκέμβριος 30 , 2013 by Panos_
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Δεν παραγράφονται τόσο εύκολα...... Και να τα ζητήσεις τώρα από τη ΔΟΥ δύσκολα θα στα δώσουν άμεσα, διότι δεν έχουν..... Κάνεις επαφή, ρωτάς και θα σου πουν το πότε προβλέπεται να τα πάρεις......
antboton Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 (edited) όλα οκ παιδιά, έκανα αίτηση στη ΔΟΥ και μου είπαν σε καμιά βδομάδα. Δίνεις άπλα το IBAN Edited Δεκέμβριος 30 , 2013 by antboton
Giorgos Georgiou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Από περιέργεια, έχει πάρει κανείς επιστροφή μέχρι σήμερα;
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 όλα οκ παιδιά, έκανα αίτηση στη ΔΟΥ και μου είπαν σε καμιά βδομάδα. Δίνεις άπλα το IBAN Δεν είχες γράψει το IBAN στη δήλωση? Ρωτάω, γιατί μου φαίνεται ότι μας δουλεύουν άγρια. Όσο βιαστικοί είναι να στα πάρουν, άλλο τόσο....προβληματικοί είναι να στα δώσουν....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα