loser Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 (edited) Εκ των ων ουκ άνευ ειναι η πληρωμη του φπα και για μενα τον πληρωνω πρωτο πρωτο μετα απο καθε αμοιβη και παροχη υπηρεσιων , μαζι με την προκαταβολη ΦΕΜ 10 % και εχω το κεφαλι μου ησυχο , ζω βεβαια με λιγοτερα και χωρις διακοπες στα σαλε των χιονοδρομικων χωρις τζιπ , χωρις τριπατη μεζονετα , ουτε σε διαμερισμα cozy ,και με αυτοκινητο 20 ετιας ολιγον γραφικος , αλλα εχω το κεφαλι μου ησυχο , προς το παρον τουλαχιστον , και ετσι θα πορευτω και μεσα στην επομενη 10 ετια βαριας οικονομικης κρισης για την χωρα μας . Edited Ιανουάριος 3 , 2014 by loser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 (edited) Πολλα μπορει να λενε. Απλα κυνηγαω καποιον να αποδωσει το 3% (εργολαβικο) 1 χρονο τωρα. Προχθες μου ειπε, οτι λογω φορτου στη ΔΟΥ, θα πηγαινε το νεο ετος και ας πληρωνε και το 1.5%!!!! Αν γινει 100% θα ριξω πολυ γελιο!!! Kαλημέρα μας αρχικά... Κατα δεύτερο, οχι πως είναι του θέματος, αλλά γιατί terry τον κυνηγάς εσύ να αποδώσει το 3%; Κανονικά πρέπει να του το παρακρατάς εσύ και να του δίνεις βεβαίωση...Αλλα κι αυτός να το πληρώνει οκ, δεν ειναι και λάθος. Και συμφωνώ με τον συνάδελφο απο πάνω. Πάντα ΦΠΑ στην ώρα μου σαν δήλωση, πληρωμή. Κοιτάμε πάντα να δίνουμε "κάτι" για να μην δίνουμε δικαιώματα με χαωτικα πιστωτικά και συναφή. Δυστυχώς όμως, δεν σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο. Και δεν είμαστε το ίδιο τίμιοι. Edited Ιανουάριος 3 , 2014 by Kane Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Και να μην ξεχνάμε: πλέον δαπάνες πάνω από 500€ (μαζί με το ΦΠΑ ???), για να εκπίπτουν από το εισόδημα θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί μέσω τραπέζης. (αν και η παρ. 6 άρθρο 10 του ΚΦΑΣ λέει ακόμα για τα 3000€). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Popular Post Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Δεν ειναι θεμα τιμιοτητος η καταβολη ΦΠΑ και λοιπων φορων συναδελφε Για πολλους ανθρωπους που εχω γνωρισει προσωπικα, ειναι καθαρα βιοποριστικο το ζητημα Δεν το ασπαζομαι, ομως το σεβομαι, αν μη τι αλλο Οπως επισης και το θεμα της φορολογησης Πληρωνεις ΦΠΑ κλπ κανονικα και σου σκαει στο κεφαλι ενα τριχιλιαρο φορου εισοδηματος με 55% προκαταβολη επομενου ετους, διακανονισμενο σε....2 ισοποσες δοσεις... Τι σε κανει να πιστευεις πως ειναι διαχειρισιμο ποσον για καποιον που απλα δεν εχει? Ξερεις τι θα πει ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ? Ξερεις πως ειναι να εισαι χρονια στο επαγγελμα και να μην εχεις στην ακρη τιποτα? Μην τρελαθουμε τελειως, που ερχεται ο καθε Υπουργος Οικονομικων, αιρετος και αναλωσιμος και νομοθετει εις βαρος της μεγαλυτερης μεριδας της αγορας επειδη δε θελει να κουνησει απο τη θεση τους τα κρατικοδιαιτα συνδικαλιστικα κοπροσκυλα που εχει αυτος και οι προγενεστεροι του βολεψει εκει για να μην εχει πολιτικο κοστος στις επομενες εκλογες... Και μετα ερχεται και σου λεει.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ 2014... ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ... Πως ρε μεγαλε? Και για ποιους ερχεται η αναπτυξη? Με τι θα ερθει? Με τα χιλιαρικα προστιμων που θα πληρωνει ο ενας μετα τον αλλον? Θα χρησιμοποιηθουν τα λεφτα μας για να αναπτυχθει ποιος και γιατι? Βρε αει σιχτηρ 18 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Συνάδελφε Inzaghi +1000 Τα είπες όλα και με το όνομα τους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Kαλημέρα μας αρχικά... Κατα δεύτερο, οχι πως είναι του θέματος, αλλά γιατί terry τον κυνηγάς εσύ να αποδώσει το 3%; Κανονικά πρέπει να του το παρακρατάς εσύ και να του δίνεις βεβαίωση...Αλλα κι αυτός να το πληρώνει οκ, δεν ειναι και λάθος. Εγω ειχα εκδοσει το ΤΠΥ, αυτος πρεπει να κανει την παρακρατηση, να την αποδωσει και να μου δωσει βεβαιωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 μμμ με αυτό το 3% είναι λίγο... παράξενα τα πράγματα. Και εγώ μία φορά που μου έτυχε 3%, με πήραν και μου είπαν: πότε θα πληρώσετε το 3%;;; Εγώ τους λέω; Ναι μου λένε. Τόσα χρόνια στο λογιστήριο του @@@@@@@@@@@ πρώτη φορά εργολάβος του δημοσίου μου κάνει τέτοια ερώτηση. Επειδή με είπε εργολάβο του δημοσίου συγκινήθηκα και πήγα και το πλήρωσα εγώ και αυτοί μου εξόφλησαν το σύνολο του τιμολογίου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo_zen Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Και να μην ξεχνάμε: πλέον δαπάνες πάνω από 500€ (μαζί με το ΦΠΑ ???), για να εκπίπτουν από το εισόδημα θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί μέσω τραπέζης. (αν και η παρ. 6 άρθρο 10 του ΚΦΑΣ λέει ακόμα για τα 3000€). Το παραπάνω (και γενικά όλες αυτές οι αλλαγές) θα ισχύσουν για τα εισοδήματα του 14 ή θα εφαρμοστούν και στις φετινές φορολογικές δηλώσεις??? (εισόδημα που αποκτήθηκε το 2013)??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 μμμ με αυτό το 3% είναι λίγο... παράξενα τα πράγματα. Και εγώ μία φορά που μου έτυχε 3%, με πήραν και μου είπαν: πότε θα πληρώσετε το 3%;;; Εγώ τους λέω; Ναι μου λένε. Τόσα χρόνια στο λογιστήριο του @@@@@@@@@@@ πρώτη φορά εργολάβος του δημοσίου μου κάνει τέτοια ερώτηση. Επειδή με είπε εργολάβο του δημοσίου συγκινήθηκα και πήγα και το πλήρωσα εγώ και αυτοί μου εξόφλησαν το σύνολο του τιμολογίου. Το θεμα ειναι οτι εγω εχω εισπραξει [Καθαρη Αμοιβη - 3%*Καθαρη Αμοιβη + ΦΠΑ]. Αρα ΑΥΤΟΣ πρεπει να αποδωσει το 3% που μου εχει παρακρατησει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Κανεις δεν ξερει. Τα παραδειγματα μιλουσαν ακομα και για φορους που δεν κατεβληθησαν στο παρελθον, οποτε θεωρω πως ισχυει το απευκτεο σεναριο της επιβολης ακομα και για παρελθοντα ετη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα