GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 (edited) Με τις παρακάτω αλλαγές στα ταμεία των εφοριών με το e- παράβολο , θα συμπεριλάβει και ΦΕΜ , κρατήσεις άμεσα ; Για να χαρώ που θα κόψω τα χιλιόμετρα από Κάρυστο - Κύμη για πληρωμή ακόμα και 5 ευρώ http://www.michanikos-online.gr/news.php?aID=11114 Edited Ιανουάριος 2 , 2014 by GEORGE MICHEAL 1
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 (edited) Μακαρι!! Προσωπικα πληρωνω τα ΦΕΜ 1-2 φορες το χρονο, εκτος και να ειναι κατι επειγον (πχ αμοιβες μελετων - επιβλεψεων ΟΑ) (Ιουνιου και Δεκεμβριο) Edited Ιανουάριος 2 , 2014 by terry
davidoff Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Σήμερα πήγα στην εφορία για πληρωμή ΦΕΜ σε αμοιβή για τον 4178, δεν μου επέτρεψαν να πληρώσω γιατί αλλάζει πλέον ο τρόπος πληρωμής μέσω taxisnet κτλ. Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο θα πληρώνουμε εφεξής?
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 (edited) Να ένα ευχάριστο νέο Ας αναζητήσουμε λοιπόν τις επόμενες μέρες τις λεπτομέρειες με ενημέρωση των συναδέλφων Σου εχω κανει 100 φορες την παρατηρηση, σε εχω παρακαλεσει και μεσω πμ. ΜΗΝ χρησιμοποιεις το κουμπι "παραθεση"!!!! Υπαρχει text editor στο τελος της σελιδας. terry Edited Ιανουάριος 3 , 2014 by terry
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 (edited) Εγω βρισκω μονο αυτο https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo/public/create.htm Αφορα μονο παραβολα του Υπ. Μεταφορων. ΥΓ. Για αλλη μια φορα δεν ξερουν τι τους γινεται, νομιζω!! Edited Ιανουάριος 3 , 2014 by terry 1
vk2626 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Γενικά δεν είναι κακό να πληρώνεις ΦΕΜ για τις δουλειές που κάνεις, με την έννοια ότι μετριάζει λίγο την λυπητερή στο εκκαθαριστικό σου κι ειδικά τώρα με το 26%. Ο κύριος λόγος που δεν τον πληρώνω ούτε σε ΠΕΑ, ούτε σε αυθαίρετα δεν είναι απλά μόνο γιατί δεν απαιτείται αλλά γιατί δεν γουστάρω να στήνομαι, να ιδρώνω, να ξεφυσάω με τις ώρες και να βρίσκομαι στο έλεος ενός (ως επι τω πλείστω) αγενέστατου, αργόσχολου υπαλλήλου της ΔΟΥ. Με ηλεκτρονική κατάθεση του ΦΕΜ, το πιο πιθανόν να τον πληρώνω κατευθείαν με το που κόβω την ΑΠΥ. Όσο για το 15 του έπομενου μηνός όλοι οι υπάλληλοι της εφορίας έχουν πλήρη άγνοια, αφού μπερδεύουν την παρακράτηση φόρου με τον προκαταβλητέο φόρο ΦΕΜ 6
Popular Post vagiotis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Popular Post Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 terry και λοιποί συνάδελφοι, η δήλωση ΦΕΜ δεν είναι στο e-παράβολο του TaxisNET, αλλά στις δηλώσεις παρακρατούμενων φόρων, με τίτλο "Δήλωση απόδοσης προκαταβλητέου φόρου στις αμοιβές Αρχιτεκτόνων & Μηχανικών". 14
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Συναδελφε, υπαρχει κατι τετοιο ηλεκτρονικα? Εγω δεν εχω εντοπισει κατι. Δωσε λινκ αν εχεις.
Popular Post vagiotis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Popular Post Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 https://www1.gsis.gr/taxisnet/deduction/protected/displayLiabilitiesForYear.htm?declarationType=deductArchitect 13
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Με κανεις πολυ ευτυχισμενο!!!! Το εχεις δοκιμασει??????
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα