letom Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Άντε και ηλεκτρονικές αμοιβές - τσμεδε να τελειώνουμε με τις κουτές ανθρωποώρες και να κάνουμε τη δουλειά μας Γίνεται ήδη και αυτό: https://www.simplepay.gr/ipay/el/ui/payment/payflow/tsmede-etaa-eispraksi-poron
Teta Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 (edited) Εμένα μου ανοίγει το έτος 2010 μόνο. Πού βλέπετε τα έτη βρε παιδιά? edit : Άκυρο, το βρήκα. Edited Ιανουάριος 10 , 2014 by Teta
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Έστειλα ένα tweet στον Θεοχάρη (αυτά τα βλέπει) με το θέμα. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αυτό. Η απάντηση του κ. Θεοχάρη ήταν ότι: Την επομένη το βράδυ τρέχουμε το αρχείο των τραπεζών. Κανονικά η πληρωμή ενημερώνεται σχετικά γρήγορα. Ας ενημερώσει κάποιος συνάδελφος που το έχει κάνει πότε τελικώς βγήκε από οφειλέτης.
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 (edited) Την επομένη το βράδυ τρέχουμε το αρχείο των τραπεζών Δηλαδή καθε πότε το "τρέχουν"??? Μια λυση ειναι αν βγαλλεις μια ενημερότητα πριν υποβάλλεις το ΦΕΜ, να την εχεις. Το μονο που με αγχωνει ειναι οτι δεν ξερω τι θα ζητανε στην ΥΔΟΜ. Αν ζητανε το εντυπο του taxis οτι ειναι εξοφλημενο, τοτε χαθηκαμε. Θα περιμενουμε μέχρι να ενημερωθει. Edited Ιανουάριος 11 , 2014 by terry
koozoop Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Καλημέρα. Πάντως εγώ από τις 6/01 που έχω κάνει πληρωμές δύο ΦΕΜ δεν έχω βγει ακόμα από οφειλέτης... Αυτό είναι το σχετικά γρήγορα;
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 (edited) Να του πεις οτι λεει βλακειες! κι όμως συμβαίνει ίσως είναι τοπικό φαινόμενο γιατί φίλος μου γιατρός (με άλλο λογιστή) αναγκάστηκε να ακολουθήσει την οδό της παράκηλησης... και το επιβεβαίωσα και με τρίτο λογιστή ίσως ο SOTHRIS μπορεί να μας πει Edited Ιανουάριος 12 , 2014 by imhotep
kapnicious Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 1. Τραγικό να τα κάνουμε ηλεκτρονικά όλα (taxis, e banking) και το σύστημα να ενημερώνεται όποτε γουστάρει. 2. E banking για τις αμοιβές δεν μπορεί να υπάρξει όπως θέλουμε γιατί υποτίθεται είναι κατάθεση από τον ιδιώτη προς τον μηχανικό μέσα απ΄τον λογαριασμό του ιδιώτη. Το γραμμάτιο ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ότι το παίρνει ο ιδιοκτήτης και πάει στην ΕΤΕ (ον/μο καταθέτη). Ο μόνος τρόπος απαλλαγής θα ήταν από το easypay ή με απλή υποβολή σε ΥΔΟΜ/4178 της ΑΠΥ του μηχανικού
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 (edited) 2. E banking για τις αμοιβές δεν μπορεί να υπάρξει όπως θέλουμε γιατί υποτίθεται είναι κατάθεση από τον ιδιώτη προς τον μηχανικό μέσα απ΄τον λογαριασμό του ιδιώτη. Το γραμμάτιο ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ότι το παίρνει ο ιδιοκτήτης και πάει στην ΕΤΕ (ον/μο καταθέτη). Ο μόνος τρόπος απαλλαγής θα ήταν από το easypay ή με απλή υποβολή σε ΥΔΟΜ/4178 της ΑΠΥ του μηχανικού Μα δεν ειπε κανεις να κανουμε καταθεση στον εαυτο μας. Ο ιδιωτης θα μπαινει με του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ web - banking και θα μας κανει την πληρωμη. κι όμως συμβαίνει ίσως είναι τοπικό φαινόμενο γιατί φίλος μου γιατρός (με άλλο λογιστή) αναγκάστηκε να ακολουθήσει την οδό της παράκηλησης... και το επιβεβαίωσα και με τρίτο λογιστή ίσως ο SOTHRIS μπορεί να μας πει Δεν εχει νοημα αυτο. Δες τι απαντησε ο Θεοχαρης στον Ssouanis. Η ενημερωση γινεται τακτικα. Edited Ιανουάριος 12 , 2014 by terry
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 κι όμως συμβαίνει ίσως είναι τοπικό φαινόμενο γιατί φίλος μου γιατρός (με άλλο λογιστή) αναγκάστηκε να ακολουθήσει την οδό της παράκηλησης... και το επιβεβαίωσα και με τρίτο λογιστή ίσως ο SOTHRIS μπορεί να μας πει Αυτή η παράκληση που εγινε ?
kapnicious Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 Μα δεν ειπε κανεις να κανουμε καταθεση στον εαυτο μας. Ο ιδιωτης θα μπαινει με του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ web - banking και θα μας κανει την πληρωμη. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΝΑ 15% έχει E BANKING
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα