terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 Για ολα τα ΦΕΜ πας εκει. Ανεξαρτητα της εργασιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosv Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 Απλά για ενημέρωση αναφέρω ότι σήμερα ενημερώθηκε το taxis επιτέλους!Απο τις 7/1 το κατάθεσα...20 μερούλες...δεν είναι και άσχημα.. Άρα από δω και στο εξής, πριν υποβάλλουμε ΦΕΜ βγάζουμε μια ενημερότητα να την έχουμε καλου κακού. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastasioz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 Απλά για ενημέρωση αναφέρω ότι σήμερα ενημερώθηκε το taxis επιτέλους!Απο τις 7/1 το κατάθεσα...20 μερούλες...δεν είναι και άσχημα.. Άρα από δω και στο εξής, πριν υποβάλλουμε ΦΕΜ βγάζουμε μια ενημερότητα να την έχουμε καλου κακού. +1 Πολύ βασικό, δεν μπορείς να εκδώσεις ενημερότητα, δεν ξέρω αν πας στην εφορία με παραστατικά αν μπορούν να σου δώσουν, 17/01/2014 και ακόμα περιμένω....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 Στα πεδία με κίτρινο δε βάζουμε τίποτα; Μόνο τα πεδία με άσπρο συμπληρώνουμε; Δηλαδή βάζουμε μόνο το ΑΦΜ του πελάτη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastasioz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 Στα πεδία με κίτρινο δε βάζουμε τίποτα; Μόνο τα πεδία με άσπρο συμπληρώνουμε; Δηλαδή βάζουμε μόνο το ΑΦΜ του πελάτη; Ναι μόνο άσπρα, τα κίτρινα παραθέτουν πληροφορίες σύμφωνα με τα δεδομένα που δίνεις πχ δίνοντας ΑΦΜ στο επόμενο στάδιο θα αναγράφεται αυτόματα τα στοιχεία του πελάτη, εισάγοντας αμοιβή υπολογίζει το ΦΕΜ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Μεγάλη πρόοδος..... Εύγε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 ερωτηση εγω εχω κατι ΦΕΜ του 2013 ομως διαχειριστικη περιοδος 2013 δεν αφηνει τι κανω τα ριχνω για 2014? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Τωρα που το λές, ίδια περίπτωση ε΄χω κι εγώ. Εκοψα μια ΑΠΥ βιαστικά για να κλείσω ΦΠΑ και ξεχάσθηκα με το ΦΕΜ. Τι κάνουμε τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 (edited) κατι δεν παει καλα.... βλεπω καμια 8 φεμ που ειχα πληρωσει 15/1/2013 για διαχειριστικη περιοδο του 2012 ναναι χρεωμενα στο 2013 μηπως το συστημα οταν λεει 2014 το εχει ημερολογιακα οτι τα εκδιδουμε? γιατι καποιο που κοβεις 30/12 δεν προλαβαινεις να το πληρωσεις την ιδια χρονια υγ σε γκισε τραπεζας γινεται πληρωμη η μονο μεσα απο ε-banking? υγ 2 ισχυει ακομα οτι το ΦΕΜ για τιμολογια επιχειρησεων παμε ακομα ΔΟΥ? Edited Ιανουάριος 28 , 2014 by akius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μουστάκας Β. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Καλημέρα Συνάδεφλοι, Σε εμένα απο την άλλη δε μου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Μολις το καταθέσω και με ηλεκτρονική πληρωμή την ιδια μέρα μεσω ιντερνετ το σύστημα ενημερώνεται μεσα σε δυο ημέρες. Δεν μου εχουν τύχει οι καθυστερήσεις που αναφέρεται.... και δεν εχω καταθέσει μόνο ενα ωστε να έτυχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα