georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Και σε ένα φίλο συνάδελφο δεν έβγαζε .... και στη ΔΟΥ του είπαν ότι δεν έβγαζε διότι δεν είχε πληρώσει ασφαλιστικές εισφορές ... όπως το έβλεπαν από την "προσωποποιημένη πληροφόρηση" στην καρτέλα αριστερά Ενημερ/τα Εξωτ. Φορέων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasonK Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 (edited) Μάλλον εκεί είναι το θέμα. Αν και είμαι πλήρως ενήμερος σε όλα δεν τα έχουν περάσει στο σύστημά τους...... χάος. Εν τω μεταξύ βλέπω πως ζητάνε και ενημερότητα από ΙΚΑ ενώ είμαι αυτοαπασχολούμενος και ποτέ δεν έχω απασχολήσει προσωπικό... Ευχαριστώ για την βοήθεια. Αν τους πάω τις ενημερότητες επί τόπου στην ΔΟΥ λες να με εξυπηρετήσουν; Edited Φεβρουάριος 17 , 2014 by JasonK Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Πάντως εμένα μου δίνει. Σημ. είμαι ασφαλιστικά ενήμερος (ΤΣΜΕΔΕ) έχει πληρώθει και στο ΤΕΕ (αλλά δεν το εμφανίζει ως πληρωμένο) .... αλλά Φορ. Ενημ. βγάζω κανονικα. Για την ερώτησή σου στο τέλος ... δοκίμασέ το ... δεν νομίζω να μην σου δώσουν ... εκτός και αν υπάρχει άλλο θέμα. Κάνε έναν κόπο να μας ενημερώσεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Οι ημερομηνίες που βγάζει στο taxis στην καρτέλα "ενημερότητα εξωτερικών φορέων", δεν επηρεάζουν την έκδοση φορολογικής ενημερότητας. Οι ημερομηνίες αυτές ενημερώνονται κάθε φορά που προσκομίζουμε ένα πιστοποιητικό στην ΔΟΥ π.χ. για θεώρηση βιβλίων. Αλλά αυτό δεν επηρεάζει την έκδοση της ενημερότητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Τη δυνατότητα "on line" παρακολούθησης της πορείας εκκαθάρισης πληρωμών μέσω του τραπεζικού συστήματος, παρέχει πλέον το Taxisnet στους φορολογουμένους, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε σε Facebook και Twitter ο γενικός γραμματεάς Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης. Στην κατηγορία "προσωποποιημένη πληροφόρηση" και στην υποκατηγορία "στοιχεία πληρωμών", οι φορολογούμενοι μπορούν να παρακολουθούν την πορεία πληρωμών που έχουν κάνει σε τράπεζες, για την πληρωμή φορολογικών οφειλών τους, πριν ακόμη αυτές φθάσουν στην τελική εκκαθάριση και στην αντίστοιχη μείωση των στοιχείων οφειλών τους στο Taxisnet. Στη σελίδα αυτή εμφανίζονται τα στοιχεία πληρωμών όπως έχουν αποσταλεί από τις συνεργαζόμενες με το Υπουργείο Οικονομικών Τράπεζες και τα ΕΛ.ΤΑ. σύμφωνα με τα εμφανιζόμενα κριτήρια. Πηγή (αναμετάδοσης) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiakos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 (edited) συμβαίνουν και αυτά; Edited Φεβρουάριος 20 , 2014 by kiakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
pstef Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Συνάδελφοι καλημέρα! Για την ηλεκτρονική υποβολή ΦΕΜ στο πεδίο κόστος έργου τι βάζουμε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Τον προϋπολογισμό του έργου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pstef Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Για αυθαίρετο 4178 που δεν έχουμε προϋπολογισμό???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 (edited) Βάλε 0,00 €, το ίδιο ισχύει και για τα ΠΕΑ. Το σύστημα προχωράει αδιαμαρτύρητα. Edited Μάρτιος 11 , 2014 by ted78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα