Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 όπως τα λέει ο tasxan206, να συμπληρώσω απλά για ΠΕΑ αξία έργου μηδέν και τίποτα στην έναρξη και διάρκεια, για συμβατική αμοιβή βάζεις τη συμφωνηθείσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos ant Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 ναι. μοναδικη περιπτωση... 1. ναι μπορεις 2. συμπληρωσε το αφμ και θα καταλαβεις 3. αν θελεις. ναι Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις-σχόλια στις ερωτήσεις που έκανα και σε αυτές που δεν έκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2014 (edited) Στο συστημα του Τaxis, υπαρχει η δυνατοτητα να εισαγουμε πολλαπλες εγγραφες? Βλεπω μονο "προσθηκη ιδιοκτητη". Εχω πχ: 2 Τοπογραφικο, 3 ΠΕΑ, 4 Δηλωσεις του Ν4178. Μπορω σε μια δηλωση να τα βαλλω ολα μαζι? Μηπως πρεπει σε καθε εγγραφη να κανω "υποβολλη" και μετα την επομενη? Edited Οκτώβριος 26 , 2014 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2014 Με μία δήλωση μάλλον όχι, εκτός αν αφορούν τον ίδιο ιδιοκτήτη και, μάλλον, μία ΑΠΥ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Μηπως πρεπει σε καθε εγγραφη να κανω "υποβολλη" και μετα την επομενη? Ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Kαλημέρα, το taxis είναι εκτος λειτουργίας σήμερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
letom Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Εμένα μου ανοίγει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cve20126 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Είναι ιδέα μου ή δεν υπάρχει πουθενά η δυνατότητα υποβολής νέου ΦΕΜ ; Μπαίνω στις δηλώσεις, βλέπω τα φεμ που έχω πληρώσει αλλά δεν υπάρχει επιλογή για νεο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 (edited) Πατα το κουμπι "υποβολη". Edited Ιανουάριος 1 , 2015 by terry 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Σήμερα το μεσημέρι (περίπου 1:00) παρουσίαζε προβληματάκια στην προσπάθεια εκτύπωσης της ταυτότητας πληρωμής, αλλά με την 2η-3η προσπάθεια το έβγαζε. Κατά τα άλλα ήταν οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα