Faethon11 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2015 Συνήθως θέλει μία ημέρα για να περάσει ο αριθμός πρωτ. επάνω στο έντυπο.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 Επομενως για να καταλαβεις αν το συστημα, εφοσον εχεις πληρωσει, το δεχτηκε και εισαι ΟΚ...περιμενεις ποτε θα φανει ο αριθμος πρωτοκολου στο εντυπο που "βγαινει" στο συστημα της εφοριας. Σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 Την επόμενη ημέρα το βλέπεις πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2015 καλησπέρα αν είναι κανείς ξύπνιος, προσπαθώ να μπω στην εφαρμογή του taxis για το ΦΕΜ και βγάζει 404. Στις άλλες μπαίνω κανονικά, έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
castor_troy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2015 καλησπέρα αν είναι κανείς ξύπνιος, προσπαθώ να μπω στην εφαρμογή του taxis για το ΦΕΜ και βγάζει 404. Στις άλλες μπαίνω κανονικά, έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη? ευχαριστώ error 404 και σε μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2015 ούτε στο gsis δεν μπορώ να μπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2015 ευχαριστώ πολύ κατ'αρχάς και τους δύο, εγώ στο gsis μπαίνω αλλά η πλάκα είναι ότι πάω φπα και μου βγάζει 'δεν έχετε υποχρέωση υποβολής'. Μια χαρά, συμφωνώ αλλά να το κρατήσετε αυτό, μην τ'αλλάξετε αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 ευχαριστώ πολύ κατ'αρχάς και τους δύο, εγώ στο gsis μπαίνω αλλά η πλάκα είναι ότι πάω φπα και μου βγάζει 'δεν έχετε υποχρέωση υποβολής'. Μια χαρά, συμφωνώ αλλά να το κρατήσετε αυτό, μην τ'αλλάξετε αύριο Κάθε θαύμα , τρεις ημέρες , οπότε καλού κακού , ξαναδείτε την εφαρμογή από Δευτέρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 εγώ πάντως έχω κρατήσει screenshot και θα το χρησιμοποιήσω σε επικείμενο έλεγχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
patty Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2015 Μπορώ να πληρώσω το ΦΕΜ Online σε κάποια τράπεζα, γιατί Alpha δεν έχει πεδίο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα