Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Συνήθως θέλει μία ημέρα για να περάσει ο αριθμός πρωτ. επάνω στο έντυπο....

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Επομενως για να καταλαβεις αν το συστημα, εφοσον εχεις πληρωσει, το δεχτηκε και εισαι ΟΚ...περιμενεις ποτε θα φανει ο αριθμος πρωτοκολου στο εντυπο που "βγαινει" στο συστημα της εφοριας. Σωστα?

• 2 months later...
Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα αν είναι κανείς ξύπνιος, προσπαθώ να μπω στην εφαρμογή του taxis για το ΦΕΜ και βγάζει 404. Στις άλλες μπαίνω κανονικά, έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη? ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα αν είναι κανείς ξύπνιος, προσπαθώ να μπω στην εφαρμογή του taxis για το ΦΕΜ και βγάζει 404. Στις άλλες μπαίνω κανονικά, έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη? ευχαριστώ

error 404 και σε μένα

Δημοσιεύτηκε

ευχαριστώ πολύ κατ'αρχάς και τους δύο, εγώ στο gsis μπαίνω αλλά η πλάκα είναι ότι πάω φπα και μου βγάζει 'δεν έχετε υποχρέωση υποβολής'. Μια χαρά, συμφωνώ αλλά να το κρατήσετε αυτό, μην τ'αλλάξετε αύριο  :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

ευχαριστώ πολύ κατ'αρχάς και τους δύο, εγώ στο gsis μπαίνω αλλά η πλάκα είναι ότι πάω φπα και μου βγάζει 'δεν έχετε υποχρέωση υποβολής'. Μια χαρά, συμφωνώ αλλά να το κρατήσετε αυτό, μην τ'αλλάξετε αύριο  :mrgreen:

Κάθε θαύμα , τρεις ημέρες , οπότε καλού κακού , ξαναδείτε την εφαρμογή από Δευτέρα.... :smile:

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Μπορώ να πληρώσω το ΦΕΜ Online σε κάποια τράπεζα, γιατί Alpha δεν έχει πεδίο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.