terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Θεωρητικα με τον ΚΦΑΣ αυτο προβλεποταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
npanagio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Σήμερα έκοψα το πρώτο αθεώρητο φορολογικό στοιχείο προς ιδιώτη (μη φανταστείτε κανένα σοβαρό ποσό, μόνο 2 μυριάκια ήταν). Τέσπα ναί ισχύει, προς όλους αθεώρητα φορολογικά στοιχεία! Το θεωρημένο μπλόκ "Απόδειξη παροχής υπηρεσιών" (ΑΠΥ) αντικαταστάθηκε με το αθεώρητο "Τιμόλόγιο παροχής υπηρεσιών" (ΤΠΥ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 μα αν ειναι τιμολογιο κοβοταν και περσι αθεωρητο.... προς ιδιωτη κοβουμε απυ αθεωρητη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dchatz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Έχει αλλάξει κάτι το 2014 με την υποβολή εσόδων εξόδων στην εφορία ανά μήνα; Για τους γιατρούς ισχύει σίγουρα μόνο που αυτοί δεν έχουν ΦΠΑ. Για εμάς τι παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Υπάρχει γραπτή κάποια οδηγία που το λέει? Γιατί αν όχι δεν έχουμε πάτημα να το κάνουμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Εγώ έχω την εντύπωση πως για αγαθά θα είναι αθεωρητη. Για παρ. Υπηρ. συνεχιζει η θεώρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Εγώ έχω την εντύπωση πως για αγαθά θα είναι αθεωρητη. Για παρ. Υπηρ. συνεχιζει η θεώρηση. AΘΕΩΡΗΤΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 (edited) Δηλαδή: Προς επιτηδευματίες, εταιρείες κλπ ΑΘΕΩΡΗΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Τ.Π.Υ.) ??? Προς ιδιώτες ΑΘΕΩΡΗΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Α.Π.Υ.) ???? ή θα είναι άλλου "τυπου" μπλοκάκι ??? και αν ναι, είναι υποχρεωτικό να είναι ΑΘΕΩΡΗΤΟ ?? Edited Ιανουάριος 7 , 2014 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisven Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 AΘΕΩΡΗΤΑ. Σωτήρη μπορείς να μας αναφέρεις την ΠΟΛ? Ο λογιστής μου πάντως αναμένει διευκρίνιση(έτσι μου είπε)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Σωτήρη μπορείς να μας αναφέρεις την ΠΟΛ? Ο λογιστής μου πάντως αναμένει διευκρίνιση(έτσι μου είπε)... Δε φτάνει ο νόμος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα