Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σήμερα έκοψα το πρώτο αθεώρητο φορολογικό στοιχείο προς ιδιώτη (μη φανταστείτε κανένα σοβαρό ποσό, μόνο 2 μυριάκια ήταν).

Τέσπα ναί ισχύει, προς όλους αθεώρητα φορολογικά στοιχεία!

Το θεωρημένο μπλόκ "Απόδειξη παροχής υπηρεσιών" (ΑΠΥ) αντικαταστάθηκε με το αθεώρητο "Τιμόλόγιο παροχής υπηρεσιών" (ΤΠΥ).

Δημοσιεύτηκε

μα αν ειναι τιμολογιο κοβοταν και περσι αθεωρητο....

προς ιδιωτη κοβουμε απυ αθεωρητη?

Δημοσιεύτηκε

Έχει αλλάξει κάτι το 2014 με την υποβολή εσόδων εξόδων στην εφορία ανά μήνα; Για τους γιατρούς ισχύει σίγουρα μόνο που αυτοί δεν έχουν ΦΠΑ. Για εμάς τι παίζει;

Δημοσιεύτηκε

Υπάρχει γραπτή κάποια οδηγία που το λέει? Γιατί αν όχι δεν έχουμε πάτημα να το κάνουμε.....

Δημοσιεύτηκε

Εγώ έχω την εντύπωση πως για αγαθά θα είναι αθεωρητη. Για παρ. Υπηρ. συνεχιζει η θεώρηση.

Δημοσιεύτηκε

Εγώ έχω την εντύπωση πως για αγαθά θα είναι αθεωρητη. Για παρ. Υπηρ. συνεχιζει η θεώρηση.

AΘΕΩΡΗΤΑ.

Δημοσιεύτηκε (edited)

Δηλαδή:

Προς επιτηδευματίες, εταιρείες κλπ ΑΘΕΩΡΗΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Τ.Π.Υ.) ???

Προς ιδιώτες ΑΘΕΩΡΗΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Α.Π.Υ.) ???? ή θα είναι άλλου "τυπου" μπλοκάκι ??? και αν ναι, είναι υποχρεωτικό να είναι ΑΘΕΩΡΗΤΟ ??

Edited by georgegaleos
Δημοσιεύτηκε

AΘΕΩΡΗΤΑ.

Σωτήρη μπορείς να μας αναφέρεις την ΠΟΛ?

Ο λογιστής μου πάντως αναμένει διευκρίνιση(έτσι μου είπε)...

Δημοσιεύτηκε

Σωτήρη μπορείς να μας αναφέρεις την ΠΟΛ?

Ο λογιστής μου πάντως αναμένει διευκρίνιση(έτσι μου είπε)...

Δε φτάνει ο νόμος ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.