ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Μάλλον μπλέξαμε πάλι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Ρώτησα και εγώ και .. τέλος οι θεωρημένες ΑΠΥ και για εμάς..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Δεν ειναι και σπουδαιο. Εκτος να κοβεται 50 ΑΠΥ το μηνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Να πάρουν μπρος τα word και τα excel. Τώρα το ερώτημα είναι, σε παραστατικό που εκδίδω από τον Η/Υ και στο οποίο εξ' ορισμού φαίνεται η επωνυμία μου, στο κάτω μέρος, το σφραγίζω ή το υπογράφω μόνο;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 (edited) Το υπογραφεις μονο. ΥΓ. Ξερετε ποσο κοστιζει ενα λογισμικο εκδοσης ΑΠΥ και ΤΠΥ?? Ετσι για να το εχουμε στο μυαλο μας. Edited Ιανουάριος 8 , 2014 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisven Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 (edited) Να πάρουν μπρος τα word και τα excel. αυτό ισχύει ή θα πρέπει να υπάρχει διπλότυπο? Edited Ιανουάριος 8 , 2014 by chrisven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 (edited) Εγώ πάντως είμαι στο Νο3 από το θεωρημένο, οπότε μέχρι να πάω στο αθεώρητο έχω πολύ ψωμί ακόμα.... Πάντως εύχρηστο θα είναι μέσω dbase. Μέσω word/excel μπορεί να ξεχάσεις την αρίθμηση.. εκτός αν κρατάς αρχείο των εκδιδομένων ..... Edited Ιανουάριος 8 , 2014 by Faethon11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 (edited) Δεν χρειαζεται διπλοτυπο. ΥΓ. Και γω Φαεθον! Ειχα θεωρησει 2 μπλοκ και ειχα και μισο. Οποτε μεχρι να τελειωσουν εχω καιρο. Edited Ιανουάριος 8 , 2014 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
comba Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 τις παλιές θεωρημένες ΑΠΥ που έχουν απομείνει στο μπλοκάκι, μπορούμε να τις χρησιμοποιούμε μεχρι να εξαντληθούν; ή όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Ναι μπορούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα