Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εδω ρε παιδια ειδα πιστοποιητικο του 2012 που ο "συναδελφος" εβαλε τα μεικτα τετραγωνικα, οπως τα ειδε στο συμβολαιο, ως θερμαινομενη επιφανεια. Ουτε που μετρησε.

Και τωρα αυτο πρεπει να το χρησιμοποιησω για να μπω στο εξοικονομω. Με αυτο.

Και αν δε δεχθει ο "συναδελφος" να ανακαλεσει τι κανω?

Παρ' τ' αυγο και κουρεφτο...

Εμένα μου έτυχε να μην έχει βάλει καθόλου σκιάσεις λάθος την ισχυ του λέβητα λάθος την κατηγορία αυτοματισμών και τα U του κελύφους. Βάζοντας τα σωστά νούμερα η εξοικονώμηση ενέργειας έβγαινε αρνητική. Από την ΕΥΕΠΕΝ  είπαν ότι άμα κάνεις ανάκληση το πρώτο ΠΕΑ πάει στράφι το Πρόγραμμα. Κοινώς κλάφτα Χαράλαμπε.

Δημοσιεύτηκε

Εχει τυχει με προτροπη της ΕΥΕΠΕΝ να ανακαλεσω το 1ο ΠΕΑ και να το αντικαταστησω με νεο. Παλι πετυχαινα τους στοχους.

Μαλλον θα ζητησω ανακληση. Δε μπορω να ενταξω στο προγραμμα διαμερισμα με υπαρχον ΠΕΑ συναδελφου που και ξερω οτι εχει λαθη αλλα και δεν ξερω και την ποιοτητα της δουλειας του, ειδικα οταν ο πελατης μου θελει να αλλαξει κουφωματα μοναχα, οποτε ειναι πολυ λεπτο ζητημα της εξοικονομησης ενεργειας και πρεπει να το χειριστει ο ιδιος μηχανικος

Δημοσιεύτηκε

Εμένα μου έτυχε να μην έχει βάλει καθόλου σκιάσεις λάθος την ισχυ του λέβητα λάθος την κατηγορία αυτοματισμών και τα U του κελύφους. Βάζοντας τα σωστά νούμερα η εξοικονώμηση ενέργειας έβγαινε αρνητική. Από την ΕΥΕΠΕΝ  είπαν ότι άμα κάνεις ανάκληση το πρώτο ΠΕΑ πάει στράφι το Πρόγραμμα. Κοινώς κλάφτα Χαράλαμπε.

αυτα πως τα δες σου δωσε το χμλ?

Δημοσιεύτηκε

Πήρα τηλέφωνο την συνάδελφο και ανταλάξαμε xml. Φυσικά δεν το ανέλαβα γιατί είχε μπλεχτεί το πράγμα. Από την μία η συνάδελφος με το πρώτο ΠΕΑ λάθος και από την άλλη ο αλουμινάς να έχει βάλει 2τμ. παραπάνω στα κουφώματα (στα τιμολόγια και στα δελτία αποστολής).

Δημοσιεύτηκε (edited)

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Χάρης Θεοχάρης

http://www.toxwni.gr/ellada/item/19044-tin-paraitisi-tou-ypevale-o-xaris-theoxaris

Πολυ θα μας λείψει.... Ηρθε, κατεστρεψε κι εφυγε νυχτα

Το μπουλο...

Edited by Inzaghi
  • Upvote 2
Δημοσιεύτηκε

Τον λοπού λέμε!!!! Μακράν ο χειρότερος γενικά......

Ρε λέτε να γίνει κανά θαύμα τώρα?

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Μπα, εν Ελλαδι καποια πραγματα ειναι απλα ΜΗ αναστρεψιμα...

Θελει πιεση εκ μερους ΤΕΕ και ΥΠΕΚΑ.

Βλεπετε κανεις να ενδιαφερεται?

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

πανω που θα ποσταρα και εγω την ειδηση

ΤΟΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΕ ΑΜΑΝ ΠΙΑ

ρε μπας και εισαι ο επομενος και μας το παιζεις κουκουρουκου? :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

Δεν νομιζω να γουσταρε κανενας τον Θεοχαρη, αλλα ηταν ο μονος που καταφερε να κανει το 95% των υπηρεσιων, ηλεκτρονικες.

(βλ. τελη κυκλοφοριας κτλ).

Φυσικα ειχαμε και τα θεματα μας, με Ε9, μισθωτηρια κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.