Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διευκόλυνση εκτέλεσης εργασιών από όμορες ιδιοκτησίες


asxeti

Recommended Posts

Ναι το παραδέχομαι είμαι αδαής,μια κοινή θνητή,σας παρακαλώ ενημερώστε με.Οι γειτονες δεσμεύονται απο το νόμο ώστε να σε αφήσουν να σοβατίσεις,περνώντας απο τον κήπο τους για παράδειγμα?

Μου είπαν οτι είναι υποχρεωμένοι αλλά πώς θα το επιβεβαιώσω?Σας παρακαλώ πολύ δώστε μου τα φώτα σας :cry: ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω οτι μπορείς να πάρεις εισαγγελική παραγγελία για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα , και φυσικά δεν θα δημιουργήσεις ζημιές στην αυλή του

" καλού " σου γείτονα. Ισως ειναι καλύτερα να επισκεφθείς πρώτα τον εισαγγελέα και αν χρειάζεται διαδικασία πάς σε δικηγόρο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι υποχρεωμένοι. Μάλλον θέλουν λεφτά. Με μένα πάντως έτσι λειτούργησε. Βέβαια πρόβλημα του ιδιοκτήτη που έχει τέτοιους γείτονες όχι του μηχανικού. Μου έχει τύχει δυστυχώς γιατί υπάρχουν πολλά καθικάκια εκει έξω.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Αρθρο 1018 Α.Κ. Ανοχη επισκευων.

Αν απαιτήται για την επισκευή ή την ανακαίνιση κτιρίου η είσοδος και η κυκλοφορία του εργαζόμενου προσωπικού στο γειτονικό ακίνητο ή η παροδική τοποθέτηση σάυτό εγκαταστάσεων ή οικοδομικού υλικού , έχει υποχρέωση ο κύριος του γειτονικού ακινήτου , εφόσον δεν παρακωλύεται σοβαρά η χρήση του , να ανεχθεί αυτές τις ενέργειες έναντι αποζημίωσης ή παροχής ασφάλειας για την τυχόν ζημιά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.