terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Καλα κρασια. Δεν προβλεπεται κατι τετοιο. Πηγα τη Δευτερα με λιστα για 22 συμφωνητικα. Η κυρια μπροστα μου ειχε 2 συμφωνητικα και αντιγραφα αυτων τα οποια τα υπεβαλλε και η υπαλληλος τα κρατησε. Λεω, αν μου ζητησει τωρα 22 αντιγραφα, θα τσακωθουμε... Δε μου ζητησε τιποτα η υπαλληλος.
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Στη δική μου τα ζητάνε. ΚΑΚΩΣ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ . 1
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 ηλεκτρονικη υποβολη ιδιωτικων συμφωνητικων επιτηδευματιων [μαλλον εν οψει καταργησης..?????.] http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231381253
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Εγώ πάντως ποτέ δεν κατέθεσα κανένα συμφωνητικό στην εφορία. 4
RiRiIII Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 (edited) Εγώ πάντως ποτέ δεν κατέθεσα κανένα συμφωνητικό στην εφορία. Το πρόστιμο ειναι €100 ανα συμφωνητικο. Δεν υπόκειται σε προσαυξησεις. Μπροστα μου στην Εφορια Χαλανδριου προ εβδομαδος ο εποπτης τα χρεωνε σε συναδελφο που εκλεινε την προσωπικη επιχειρηση. Edited Ιανουάριος 29 , 2015 by RiRiIII 3
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Το πρόστιμο ειναι €100 ανα συμφωνητικο. Δεν υπόκειται σε προσαυξησεις. Μπροστα μου στην Εφορια Χαλανδριου προ εβδομαδος ο εποπτης τα χρεωνε σε συναδελφο που εκλεινε την προσωπικη επιχειρηση. Ανά κατάσταση ειναι . 1
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Θα το πιούμε και το ποτήρι αυτό....
letom Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Το πρόστιμο ειναι €100 ανα συμφωνητικο. Δεν υπόκειται σε προσαυξησεις. Μπροστα μου στην Εφορια Χαλανδριου προ εβδομαδος ο εποπτης τα χρεωνε σε συναδελφο που εκλεινε την προσωπικη επιχειρηση. Για ποιο λόγο ο συνάδελφος αυτός κατέθεσε τα εκπρόθεσμα συμφωνητικά? Αν δηλαδή δεν τα πήγαινε που θα ήταν το πρόβλημα? 1
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Δεν ξέρω αν ορθώς το κάνω, αλλά σε ΑΠΥ/ΤΠΥ γράφω (με βάση το από χχ/χχ/χχχ ιδιωτικό συμφωνητικό) Ο μόνος τρόπος να ανακαλυφθεί ότι έχει γίνει συμφωνητικό και δεν κατατέθηκε είναι σε φορολογικό έλεγχο......
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα