orestistsa Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 (edited) μήπως μπορεί κανενας συνάδελφος να μου πεί που μπορώ να βρώ μια πρότυπη μελέτη ηχομόνωσης για κατάστημα ή αν μπορεί να μου την στείλει... Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. Edited Μάιος 28 , 2012 by myri Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnusselt Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Εκδόσεις ΦΟΥΝΤΑ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonissilver Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Η κάθε κατασκευή ηχομόνωσης έχει τις δικές τις απαιτήσεις, ποτέ δεν αντιγράφεις μια ηχομόνωση να την κάνεις αλλού, η αποτυχία είναι δεδομένη. Στο λέω αυτό επειδή είμαι ιδικευμένος σε μελλέτες και κατασκευές ηχομόνωσης και είναι τρομερές η λεπτομέριες στην ηχομόνωση. Ότι θέλεις με pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geokal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Αυτό πιστεύω ότι είναι καλύτερο. http://www.fountasbooks.gr/fountasfrontend/home/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntside Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Κοίταξε λίγο στο site της fibran (fibran.gr).Εχει χρήσιμα υπολογιστικά στοιχεία ηχομόνωσης... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariank Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 πρόκειται για συνεδριακό χώρο στην Θεσσαλονίκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι στο Φόρουμ. Πως γίνεται και τί απαιτείται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 για αρχή ζήτα από fibran μπας και τους έχουν περισσέψει το βιβλίο που έδιναν δωρεάν..... "ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ" - βασικές αρχές και εφαρμογές του Τροχίδη (καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ) δεν έχω κάνει ποτέ αλλά το βιβλίο είναι σούπερ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALDEBARAN Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Έχει δημοσιεύσει μια μελέτη παλιότερα το ΤΕΕ. Την έχω σκαναρισμενη και θα την ανεβάσω meleth_hxomonvshs_tee_289.pdf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Ευχαριστώ παιδιά! Μου ζήτησαν μελέτη ηχομόνωσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα