gialloporos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Γεια σας, Συγνωμη αν ειμαι σε λαθος υποενότητα. Εχω ενα οικοπεδο εξ αδιαιρετου με ποσοστο το 65% και η πρωην γυναικα μου το 35%. Επιδη δεν θελει να πουλησουμε το οικοπεδο μπορω να πουλησω τον μεριδιο μου χωρις την συναινεση της; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 (edited) μπορεις.... υγ το θεμα ειναι.... ποιός αγοραζει???? Edited Ιανουάριος 15 , 2014 by dimitris GM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gialloporos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 ευχαριστω παρα πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 θα έπρεπε να είσαι εδω και ναι μπορείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 δεν πειραζει... -και ζητησε προκαταβολικα συγνωμη...για το αν το εβαλε στην σωστη ενοτητα.... -και καποιος απο τους διαχειριστες θα το μεταφερει "εις την οικειαν θεσιν".... [εχει και τον πονο του...με την πρωην...] όλα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Ναι.. το θέμα είναι ποιος θα το αγοράσει όπως λέει πολύ πολύ πολύ σωστά ο Μήτσος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Μεταφέρθηκε εδώ. yian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα