ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 όλοι οι σοβαροί κατασκευαστές δημοσιεύουν στα εγχειρίδιά τους διαγράμματα ή πίνακες μεταβολής του COP ή/και ισχύος εισόδου εξόδου συναρτήσει της εξωτερικής θερμοκρασίας γιατί οι μηχανικοί χρειάζονται αυτές τις πληροφορίες για τις μελέτες τους Ε!!! Αυτά ψάχνω ρε παιδιά, γιατί βλέπω περίεργα cop από 2,5 έως σχεδόν 4 για on off μηχανηματα, θέλω να δω τη γίνεται και σε διαφορετικές θερμοκρασίες πέραν των 7-20 κ 35 - 27
ParryHoter Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 (edited) Καλά τα λέει ο nvel , και πάλι όμως δεν μπόρεσα να βρω κάτι (έψαξα πχ για daikin emura). Νίκο 'compressor performance map' λέγεται αυτό που ψάχνεις. Είναι το διάγραμμα του συμπιεστή για συγκεκριμένο ψυκτικό, και έχει πάνω καμπύλες σε σχέση με διάφορες παραμέτρους. Δεν γνωρίζω τον ελληνικό όρο και δεν κατάφερα να βρω κάτι με πρόχειρο ψάξιμο. Θα προσπαθήσω να σκανάρω ένα που έχω και να το ανεβάσω. edit: 1 - φαντάζομαι ο καλύτερος τρόπος να βρεις κάτι είναι απευθείας επικοινωνία με τον κατασκευαστή 2- Πρόκειται για ψύκτη πάλι, όχι κλιματιστικό, ισχύος τυπικά 15-20 KW. Στο πάνω μέρος είναι η κατανάλωση και παρατηρούμε πως για σταθερές συνθήκες, όταν η 'έξω' θερμοκρασία ανεβαίνει 10 βαθμούς, η κατανάλωση αυξάνει περίπου 1 KW. Edited Ιανουάριος 21 , 2014 by ParryHoter 1
nvel Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Καλά τα λέει ο nvel , και πάλι όμως δεν μπόρεσα να βρω κάτι (έψαξα πχ για daikin emura). daikin emura technical data
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 daikin emura technical data αυτό ακριβώς ψάχνω, μόνο που αυτό αφορά ινβερτερ σπλιτ ,εγώ ψάχνω για on off καναλάτα για να δω το τι κ πως για cop & eer , έχω ψάξει αρκετά κ βλέπω ότι στα διαφημιστικά δίνουν έως 3,9 cop πράγμα που δεν μπορεί να γίνει σε συμβατικό κατεβάζοντας κάποια downloads είδα ότι τα cop & eer είναι τελείως διαφορετικά, επίσης, καμιά εταιρία δεν δίνει πίνακα απόδοσης σε διάφορες θερμοκρασίες όπως η daikin τώρα θα μου πείτε δεν είναι όλες daikin , mitsudisi , carier, chofu….. 5 καναλατα θελω .....μη με βρίσει ο πελάτης .......
ParryHoter Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Νίκο από ότι κατάλαβα ψάχνεις για συγκεκριμένο μοντέλο. Ψάξε για 'capacity tables' του μοντέλου σου, η technical data/datasheet. Εναλλακτικά απευθείας επικοινωνία με την εταιρεία ή τον αντιπρόσωπο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα