yian Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 (edited) Αλλά το παράβολο υπαγωγής στον 4178 (εάν η μόνη ρύθμιση που υπάρχει είναι με τον 3843) παραμένει, μην το ξεχνάμε! Edited Ιανουάριος 31 , 2014 by yian
Vasili Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Vasili διαφωνούμε my man.Καταλαβαίνω την επιχειρηματολογία σου και τη λογική της,εμένα απλά δε μου επαρκεί ώστε προσωπικά να προχωρούσα σε μια τέτοια δήλωση. Ούτε έχει νόημα να συνεχίσω την επιχειρηματολογία,δε θα σε πείσω,αλλά ούτε και εσύ εμένα.ΟΚ,ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ λοιπόν,no prob.Κατά τα άλλα την καλησπέρα μου... Καλησπέρα και απο μένα. Δεκτό και ευχαριστώ για την απάντηση σου. Χαιρετίσμούς στην Κέρκυρα. 1
kskan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Σύμφωνα με τις διευκρινήσεις για τους συντελεστές τετραγωνιδίων: 1β "για κτίσματα της παρ. 7 αρθρ. 23 "(ανάκληση άδειας για ψευδή και αναληθή στοιχεία) τσεκάρεται "χωρίς άδεια". Όταν πρόκειται για κτίσματα της παρ. 6 αρθρ. 23 (ανάκληση άδειας χωρίς ευθύνη ιδιοκτήτη και μηχανικού για αναληθή στοιχεία), θεωρείται ότι υπάρχει άδεια; Στη δήλωση 4014 το έβαλλα "χωρίς άδεια" μετά από υπόδειξη της ΓΑΡΔΙΚΗ και άρνηση της ΥΔΟΜ να διαγράψει το πρόστιμο που είχε επιβάλλει, με σημαντική αύξηση του προστίμου για αυθαιρεσίες της οικοδομής σε σχέση με την εκδοθείσα και ανακληθείσα άδεια. Πιστεύω ότι αφού δεν αναφέρεται στις διευκρινήσεις ,μπαίνει "με άδεια". Συμφωνείτε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
civilpablo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Έχω διαβάσει 3 φορές το συγκεκριμένο θέμα. Το τελικό συμπέρασμα που βγάζω είναι πως χρειαζόμαστε διευκρινήσεις για μια ακόμη φορά. Έχουμε κανένα νέο για το αν σκέφτονται να βγάλουν; Τί έγιναν εκείνες οι ημερίδες, που τρέχαμε και δεν φθάναμε; Δεν φαντάζομαι να γίνονταν για προεκλογικούς λόγους;
nt86 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Εχει μάθει κανείς τελικά αν τα 50 τ.μ. αφορούν μόνο στους ισόγειους βοηθητικούς ή και σε σοφίτες, πατάρια, υπόγεια??? Μια επίσημη απάντηση υπάρχει?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Εχει μάθει κανείς τελικά αν τα 50 τ.μ. αφορούν μόνο στους ισόγειους βοηθητικούς ή και σε σοφίτες, πατάρια, υπόγεια??? Μια επίσημη απάντηση υπάρχει?
pantsel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 τα 50 τ.μ. αφορούν μόνο στους ισόγειους βοηθητικούς
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 συντάσσομαι υπέρ της ίδιας άποψης και νομίζω ότι η ιδέα για το όριο των 50 τ.μ για αποθήκες έχει μεγάλη πιθανότητα να εμπνεύστηκε από το άρθρο 6 παρ 4.ΦΕΚ 270/Δ/85 περί εκτός σχεδίου δόμησης: "Στα Καλλιεργούμενα αγροκτήματα, κατόπιν βεβαιώσεως προς τούτο της Υπηρεσίας Γεωργίας της οικείας Νομαρχίας, εκτός της κατοικίας η οποία ανεγείρεται σύμφωνα με τους όρους δόμησης της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου, είναι δυνατή η κατασκευή μιας αποθήκης εμβαδού 50 τετραγωνικά μέτρα, ..." φαντασία στην...εξουσία... Καλημέρα συνάδελφοι
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Μπα, καμιά δεκαριά κολλητοί είχαν κάτι αυθαίρετες αποθήκες γύρω στα 48 τ.μ. η κάθε μια και είπαν να τα βολέψουν τα παιδιά!!!!! 2
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 συμφωνα με οσα αναλυσαμε σε προηγουμενα αν εχουμε μια κατασκευη σε ακαλυπτο πολυκατοικιας με ΟΑ πχ μια αποθηκη σε μη νομιμη θεση βαζουμε οτι δεν εχουμε ΟΑ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα