ponireas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 στις διευκρινησεις του παραρτηματος λεει : οικοδομικη αδεια ΟΧΙ οταν υπαρχει οικοδομικη αδεια στο οικοπεδο και το οποιο προκυπτει οτι δεν ειναι αρτιο και οικοδομησιμο, παρα τα αντιθετως αναφερομενα σε αυτην Αναφέρετε σε περιπτώσεις που κακώς έχει εκδοθεί ΌΑ Δλδ κατά τον χρόνο έκδοσης της ΌΑ το οικόπεδο φαίνεται 4000 τμ ενώ ήταν 3800 τμ
Largy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 ναι κακως εκδοθηκε αδεια το οικοπεδο δεν ειχε το 'προσωπο΄ που απαιτουσε η αρτιοτητα ουτε τοτε, ουτε τωρα
Largy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 (edited) ειναι ομως οικοδομησιμο με το αρθρο 25 του ν1337/1983 ... Edited Φεβρουάριος 27 , 2014 by Largy
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Το ευεργέτημα του νόμου (ανά πάσα στιγμή επίφοβο να κηρυχθεί αντισυνταγματικό λόγω ΣτΕ) για κατ εξαίρεση οικοδόμηση μη άρτων οικοπέδων με τις σχετικές προϋποθέσεις, ώστε να αποφευχθεί το επαχθές μέτρο της προσκύρωσης, νομίζω ότι δεν έχει χρήση στο θέμα του υπολογισμού προστίμου και θεώρησης με οικοδομική άδεια. Συμφωνώ με το συνάδελφο Πονηρέα. Σήμερα διαπιστώνεται ότι η άδεια εκδόθηκε με ψευδή στοιχεία δείχνοντας το οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο, οπότε με βάση το παράρτημα του νόμου θα βάλεις χωρίς Ο.Α παρότι έχει εκδοθεί άδεια στο ακίνητο. 3
Largy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 ευχαριστω Παυλο, με εχε παιδεψει πολυ η περιπτωση και ελπιζω να μην κανω λαθος, γιατι το προστιμο διπλασιαζεται. μπορεις να μου πεις κατι ακομα και θα το βαλω ολο αυθαιρετο ή μονο τα μετρα της υπερβασης της αδειας?
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Το λογικό αυτό είναι να μπουν με συντ. 2 μόνο όσα τετραγωνικά είναι αυθαίρετα.Νομίζω αυτό περιγράφει και το τροποποιημένο παράρτημα στο τέλος της παρ 1. Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για το όλο θέμα. Αν ο πελάτης δεν το βιάζεται ίσως να περίμενες κάποια διευκρινιστική ?
Largy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 (edited) εχει κανα 2 χρονια που τον εχω στο περιμενε... αλλα τωρα βιαζομαι εγω ομως εχει και παραβιαση Δ και αλλαγη σχηματος κατοψης και αυτα ειναι τα 'νομιμα' μετρα της οα αυτα πώς θα τα βαλω ?? Edited Φεβρουάριος 27 , 2014 by Largy
αστέριος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 εχει κανα 2 χρονια που τον εχω στο περιμενε... αλλα τωρα βιαζομαι εγω ομως εχει και παραβιαση Δ και αλλαγη σχηματος κατοψης και αυτα ειναι τα 'νομιμα' μετρα της οα αυτα πώς θα τα βαλω ?? Οπως έγραψε και o Pavlos33 και σύμφωνα με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α: ''Θεωρείται ότι δεν υπάρχε Ο.Α. αποκλειστικά για τις αυθ/τες κατ/ευές ........''
Largy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 ναι αλλα αν βαλω ΟΧΙ για οικοδομικη αδεια σε ολα τα φκ θα ισχυει το οχι και αρα και για τα νομιμα μετρα...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα