pantsel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 για το εφαπαξ ή το 30%,νομιζω οτι απο τις 11.2 μετραει αμεσως η προσαυξηση. δεν υπαρχει το δεκαημερο για αυτες τις κατηγοριες. ας επικυρωσει και αλλος συναδερφος
Giorgos Georgiou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 (edited) +1 ponireas «Μετά την παρέλευση 10 ημερών από τις 10.2.2014, το ανεξόφλητο ποσό προστίμου του 1ου εξαμήνου θα προσαυξάνεται κατά 1% για κάθε μήνα καθυστέρησης.» Δηλαδή αν πληρώσεις πριν την παρέλευση των 10 ημερών το ανεξόφλητο ποσό δε θα προσαυξάνεται. Μήπως τελικά είναι 20/2; Κάτι σαν σιωπηρή παράταση; Edited Φεβρουάριος 6 , 2014 by Giorgos Georgiou
Clemenza Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 +1 ponireas Δηλαδή αν πληρώσεις πριν την παρέλευση των 10 ημερών το ανεξόφλητο ποσό δε θα προσαυξάνεται. Μήπως τελικά είναι 20/2; Κάτι σαν σιωπηρή παράταση; Ουσιαστικα ναι........ Οταν λες οτι επιβαλεται προσαυξηση και μετα λες οτι αυτη θα επιβληθει αφου περασουν 10 μερες......... Ειναι φοβεροι οι τυποι.
ponireas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 +1 ponireas Δηλαδή αν πληρώσεις πριν την παρέλευση των 10 ημερών το ανεξόφλητο ποσό δε θα προσαυξάνεται. Μήπως τελικά είναι 20/2; Κάτι σαν σιωπηρή παράταση; Η νεκροψία θα δείξει !!!
pantsel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Η νεκροψία θα δείξει !!! τι λες για το #312?
Giorgos Georgiou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Με πλήρη απογοήτευση διαπιστώνω, πως σήμερα 6/2, ούτε στις ημερομηνίες των προθεσμιών δεν είμαστε σίγουροι. Γιατί αργεί να δοθεί παράταση;
ponireas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Εγώ νομίζω ότι και για τις απλές δόσεις η προσαύξηση μετράει από 11/2
ponireas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Με πλήρη απογοήτευση διαπιστώνω, πως σήμερα 6/2, ούτε στις ημερομηνίες των προθεσμιών δεν είμαστε σίγουροι. Γιατί αργεί να δοθεί παράταση; Δεν πρόκειται να δοθεί παράταση
Giorgos Georgiou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Δεν τους συμφέρει να μη δοθεί νομίζω. Έρχονται κι εκλογές.
pantsel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Εγώ νομίζω ότι και για τις απλές δόσεις η προσαύξηση μετράει από 11/2 τοτε ερχεσαι σε αντιθεση με τον εαυτο σου «Μετά την παρέλευση 10 ημερών από τις 10.2.2014, το ανεξόφλητο ποσό προστίμου του 1ου εξαμήνου θα προσαυξάνεται κατά 1% για κάθε μήνα καθυστέρησης.»
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα