georgecv Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2021 Καλησπέρα εχει κάνεις βγάλει erker σε πατάρι?
Panagiotis Andrianopoulos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2021 (edited) Έχω βγάλει, Στη τελευταία τροποποιήση του Ν.4819/21 αναφέρει<<το πατάρι δύναται να είναι συνεπίπεδο με όροφο.......ή και κλειστό εξώστη>> Edited Σεπτέμβριος 30 , 2021 by Panagiotis Andrianopoulos
fotisgaz Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2022 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2022 (edited) καλησπέρα σας, επιτρέπεται η κατασκευή στοιχείων της παραγράφου 1Α σε προέκταση κλειστών εξωστών (έρκερ)? Από το άρθρο 16, παρ. 5ε δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα με σιγουρία... ε) Επιτρέπεται η κατασκευή κλειστών εξωστών σε προέκταση σοφίτας ή και εσωτερικού εξώστη. Δεν επιτρέπεται η κατασκευή ανοιχτών εξωστών σε προέκταση κλειστών εξωστών. Είναι δυνατή όμως η κατασκευή κλειστών εξωστών δίπλα (σε επαφή ή σε απόσταση) από ανοικτούς εξώστες ή και από στοιχεία της παρ.1Α. [ 1] Η πρόσβαση στους ανοικτούς εξώστες μπορεί να γίνεται μέσω ανοιγμάτων, στις κλειστές πλευρές των κλειστών εξωστών, που είναι δίπλα στους ανοικτούς εξώστες. Edited Δεκέμβριος 30 , 2022 by Pavlos33 αλλαγή χρώματος γραμματοσειράς-βλ. κανόνες συμμετοχής-Pavlos 33
desptsouk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2022 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2022 από το σχήμα σου καταλαβαίνω ότι θέλεις να κατασκευάσεις ανοικτό εξώστη σε επαφή με το έρκερ. αν όντως είναι έτσι, ναι, επιτρέπεται 2
pk10gr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 Τα έρκερ πρέπει να είναι σε ύψος 3 μέτρων από τους υποχρεωτικά ακάλυπτους. Ως υποχρεωτικά ακάλυπτους τί εννοεί ο νομοθέτης??? Εγώ καταλαβαίνω τα δ ή Δ. Καταλαβαίνω καλά???
ChristinaK Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 Καλησπέρα,ο υποχρεωτικός ακάλυπτος ορίζεται από το σύνολο των διατάξεων που πρέπει να τηρούνται (δ και Δ,μέγιστη επιτρεπόμενη κάλυψη,προκήπιο,φύτευση).Άρα,μετά την τοποθέτηση,στην όψη σε επαφή με υποχρεωτικό ακάλυπτο (λόγω όλων των παραπάνω),το έρκερ επιτρέπεται σε ύψος άνω των 3μ. 1 1 3
pk10gr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν και για το προκήπιο υπάρχει διαφορετική εξήγηση στα σχέδια τεχνικών οδηγιών που κυκλοφορούν, για την δική μου περίπτωση, από αυτό που γράφεις καταλαβαίνω πως αν εξασφαλίζω την κάλυψη και την υποχρεωτική φύτευση, μπορεί το έρκερ να είναι σε ύψος μικρότερο των 3 μέτρων. Edited Δεκέμβριος 30 , 2022 by Pavlos33 διαγραφή παράθεσης του αμέσως προηγούμενου μηνύματος (βλ. κανόνες συμμετοχής)-Pavlos 33
kan62 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 (edited) Αυτό με το προκήπιο που υπήρξε στις Τ.Ο. έχει καταργηθεί από τον ν.4315/2014. Εφαρμόζουμε τον νόμο ως ισχύει ... Edited Δεκέμβριος 30 , 2022 by Pavlos33 1 1 2
Panagiotis Andrianopoulos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2023 (edited) Έχω την εξής αποροία, οι κλειστοί εξώστες δεν προσμετρούνται στη δόμηση, προσμετρούνται στον υπολογισμό των εξωστών? Ευχαριστώ Edited Φεβρουάριος 1 , 2023 by Panagiotis Andrianopoulos
kan62 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2023 6 λεπτά πριν, Panagiotis Andrianopoulos said: Έχω την εξής αποροία, οι κλειστοί εξώστες δεν προσμετρούνται στη δόμηση, προσμετρούνται στον υπολογισμό των ανοικτών εξωστών? Κουραστική μέρα σήμερα ... 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα