OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 .Και ετοιμαζόμουν και για νέα ξεκινήματα τρομάρα μου!!! ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?????? λολ
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Του 85' και είσαι ακόμη εδώ???????? Για ξεκίνημα??? μηχανικού??? 1
FouksMechMech Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Το ήξερα ότι υπήρχε κίνδυνος να παρεξηγηθώ. Δεν πειράζει, το είπα ότι "θα μου την λέγατε". Αυτό με το οποίο διαφώνησα, είναι το "ελάχιστο εγγυημένο", που έχει καταργηθεί όπως αναφέρετε. Συμφωνώ ότι σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει ένας μπούσουλας και τις περισσότερες φορές οι τιμές κινούνται γύρω από ένα μέσο όρο όπως ισχύει πλέον και για τις αμοιβές σας. Αυτό θεωρώ ότι είναι το σωστό. Άποψή μου αυτή. Και κακώς - κατά την γνώμη μου πάντα - υπάρχουν(?) ακόμα επαγγέλματα που έχουν "κλειστές" αμοιβές. Οι συμβολαιογράφοι ας πούμε. Εσείς διαφωνείτε ότι πρέπει να απελευθερωθούν οι αμοιβές τους για καλύτερο ανταγωνισμό? Πράγματι, ακόμα και αυτή η προσέγγιση έχει μειονεκτήματα και "παγίδες" αλλά νομίζω ότι στην αρχή θα είναι δύσκολα, μετά όμως θα έρθει και η μόνιμη κατάσταση, θα αυτορυθμιστεί το σύστημα (ελπίζω να είναι ευσταθές). Συμφωνώ με ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κοστολογεί την εργασία του όπως νομίζει, και ο υποψήφιος πελάτης να αποφασίζει. Συμφωνώ BAS ότι δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις να πάρεις σωστές και με σοβαρή επίβλεψη μελέτες (και εφαρμογή αυτών) χωρίς να τις πληρώσεις ανάλογα. Καμμία αντίρρηση, αλλά γιατί και αυτός που δεν είναι συνεπής στο επάγγελμα του να πληρώνεται "τουλάχιστον το καθοριμένο από το κράτος ελάχιστο" ? Εσύ πιστεύεις ότι οι σωστοί επαγγελματίες θα "χαθούν", θα τους φάνε οι "ψιληκατζήδες" που "για ένα κομμάτι ψωμί" θα παίρνουν όλες τις δουλειές και οι σοβαροί μηχανικοί θα μείνουν στα αζήτητα. Το αντίθετο πιστεύω εγώ. BAS κάπου χρειάζομαι και γω ως "δημόσιος", έχουν καταφέρει βλέπεις οι "κυβερνώντες" να μας φέρουν απέναντι, ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου. Χωρίς να σημαίνει ότι το δημόσιο δουλεύει ρολόϊ, ίσα ίσα που χρειάζεται νοικοκύρεμα. Και για να σου λύσω την απορία, είμαι καθηγητής στην Τριτοβάθμια. Οπότε κάπου χρειάζομαι και γω, εκπαιδεύω υποψήφιους Μηχανικούς. 1
Popular Post OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Popular Post Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 (edited) Το ήξερα...........................υποψήφιους Μηχανικούς. εδω εισαι και σε εψαχνα???? αντιδρας με τις ελαχιστες ε? χμμμμμ ποσες μερες αδεια εχεις τον χρονο ντανκα ντανκα στην αδεια ο μισθος? ποσα επιδοματα εχεις ακομα? και γιατι να τα χεις? καταρχας εχετε οπως ειχαν παλια φυλλα ποιοτητος ???? και γιατι να μη σε σουταρουν αμα δε παραγεις δλδ? το οτι περιμενω ( περιμενα ) στην πολεοι 3 ωρες να ρθει ο αγαθουλης στη συγγρου να μου δωσει φακελλο, γιατι ο αλλος ο φωνακλας δε μου δινε ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΡΧΕΙΟ, επειδη ο αγαθουλης ειχε παει για τυροπιττουλα????? ειναι καλο??????? και τερμα πια αυτα τα σουρτα φερτα το μεσημερι μια για τσιπουρο και μια για λαικη μια για το παιδι εγω μεγαλωσα απο το δημοσιο αλλα αλλες οι εποχες του πατερα μου αμα δεν απωληθουν τουλαχιστον 200000 δημοσιοι ασπρη μερα δε βλεπουμε αυτα ρε πηαγα στη δου πλοιων σα πρωτο πυλωτικο του taxιs net και απο τις 6 το πρωι που μασταν εκει κατα τις 9 σκαει ενας υπαλληλος σε ενα γραφειο, μετο περα δωθε, πρεπει να περασα απο μπροστα του τουλαχιστον 200 φορες καθε 5 λεπτα αλλες καθε 10 ειχε το παλιο μοτορολα μπανανα στο χερι και ηταν ακινητος ... ολο και μονο μνμτα μεχρι τις 13:00 που σχολασε αστο φιλε εχετε γινει ροκφορ οι μισοι εκει περα οι μισοι λεμε οχι ολοι Edited Ιανουάριος 22 , 2014 by OTTO_engine 10
ckiriako Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 (edited) Οττο για πρωθυπουργος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited Ιανουάριος 22 , 2014 by ckiriako
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 (edited) ρε συ πηγα ΕΥΔΑΠ μελετη να παρω μποιλερ μαλλον ρολοι για μποιλλερ κεντρικο και με εξυπηρετησε κοπελα νοσηλευτρια με σταζε τι με λες τωρα? κα καταρχας εχεις πολυ μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου αμα λες οτι χρειαζεσαι και ΕΣΥ ως δημοσιος υπαλληλος το οτι χρειαζεται η ελλαδα δυ ΝΑΙ συμφωνω ... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ εσενα.... λες και αμα σε απαγαγουν οι αριανοι θα σταματησει η γη να γυριζει Edited Ιανουάριος 22 , 2014 by OTTO_engine 2
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 (edited) ΟΤΤΟ δώσε πόνο! ... έχουμε ξεφύγει λίγο (understatement) αλλά αυτό με τους διακοσμητές μου κάθεται στο στομάχι και μένα πάαααααααααρα πολύ γι αυτό στην τελευταία άδεια ΚΥΕ που τόχε δώσει σε διακοσμητη και μούρθε για να βγάλω τη λέζα με το υγιειονομικό ζήτησα (roundup;-2) τη "νόμιμη" αποτύπωσης+διαρρύθμισης και στο τέλος πάλι λίγα μου φάνηκαν λόγω της μ@@@ς των κυριών που έλεγχαν τα διαγράμματα ροής .. edit νοσηλεύτρια με στολή? edit 2: το μάτι μου το βγάζουν οι ΔΥ 30 χρόνια (όχι για ξεμάτιασμα) Edited Ιανουάριος 22 , 2014 by imhotep
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 (edited) ρε εχω δει οντως διακοσμησεις μπανιων εχω περιστατικο που τσακωνεται μηχανολογος με διακοσμητη και με ιδιοκτητη καταστημα 9μετρα τζαμαρια ΝΔ - 350τμ Η=4,5 - διακοσμητης: θα μου βαλεις μονοκομματο αυτο ( αυτο = στομιο σλοτ ) - μηχ: ρε ανθρωπε δε θα δουλευει με το μηχανημα αυτο θα ψηνονται καλοκαιρι θα ξεπαγιαζουν χειμωνα - διακοσμ: τι μηχανημα θελει? - μηχ: ( του πε ενα μηχανημα τρελλο ποσα BTU ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ με πιεση κλπ - διακοσμ: βαλτο -ιδιοκτητης: ποσο κοστιζει? ( ξυπνησε ) - μηχ +50% πανω ( πχ ) - ιδιοκτητης: ξεχασετο κλπ κλπ παντως ο τιτλος του αρθρου - οχι του ποστ - νομιζω εξακολουθει να ναι παραπλανητικος Edited Ιανουάριος 22 , 2014 by OTTO_engine
FouksMechMech Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Otto, κάνεις προσωπική επίθεση. Καταλαβαίνω το θυμό σου για τον τρόπο που λειτουργεί το δημόσιο. Και γω αγανακτώ πολλές φορές. Εσύ όμως επιτέθηκες προσωπικά. Δε θα κάνω το ίδιο. Νομίζω ότι έχει ξεφύγει η κουβέντα, όταν μιλάς για αρειανούς, κλπ.
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 (edited) καλα πες οτι ηταν οι βαλκανς και ο σποκ μιλησα για 200000 οχι για σενα παλι μεγαλη ιδεα εχεις Edited Ιανουάριος 22 , 2014 by OTTO_engine
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα