Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κάποιος την έννοια του αρμόδιου ατόμου; Έμαθα πως αφορά καταστήματα με πυροσβεστικά είδη κ αφορά μηχανικούς (ηλ ή μηχ) που έχουν την ευθύνη ελέγχου του εξοπλισμού.

Τίποτα πιο συγκεκριμένο;

Δημοσιεύτηκε

Που αναφέρεσαι σχετικά με την έννοια του αρμόδιου ατόμου και τα πυροσβεστικά ειδη ?

Για δώσε να καταλάβω...

Δημοσιεύτηκε

Θα το μεταφέρω όπως μου ειπώθηκε από άνθρωπο που έχει κατάστημα τέτοιο

Κάθε κατάστημα λοιπόν απαιτείται να συνεργάζεται με έναν ηλ/μηχ ο οποίος θα υπογράφει ότι οι πυροσβεστήρες που παρελήφθησαν είναι όπως αρμόζει κ σύμφωνα με τα πιστοποιητικά τους. Αν όχι, επιστρέφονται.

Αυτό το παράδειγμα μου έδωσε ο ίδιος. Παρακολουθείς κάποια σεμινάρια και μετά δίνεις κάποιες εξετάσεις και αποκτάς αυτή την πιστοποίηση αρμόδιου ατόμου.

Είναι μία έννοια που δεν είχα ακούσει και την ανέφερα προς γνώσιν και των υπολοίπων συναδέλφων....

Δημοσιεύτηκε

Μάλιστα, δηλ σε κατάστημα πώλησης πυροσβεστικών συστημάτων και αναγόμωσης πυροσβεστήρων

Δεν ήξερα οτι απαιτείται τέτοια διαδικασία αλλα με τόση νομοθεσία που έχει κυκλοφορήσει τα 2-3 τελευτία χρόνια, έχω χασει το μπούσουλα....

Δημοσιεύτηκε

Παρακολουθείς κάποια σεμινάρια και μετά δίνεις κάποιες εξετάσεις και αποκτάς αυτή την πιστοποίηση αρμόδιου ατόμου.

....Για να ελέγχεις πυροσβεστήρες στο κατάστημα.....Κάπως χλωμό το κόβω...

Δημοσιεύτηκε

Βρήκα μηχανολογο μηχανικο τε που το κανει. Κι εγω παραξενευτηκα στην αρχη. Περισσότερα δεν γνωρίζω. Αν κάποιος άλλος γνωρίζει, ας μας διαφωτίσει.

Δημοσιεύτηκε

Για να πουλας πυροσβεστηρες απλα σαν εμποριο δεν χρειαζεται τιποτα. Για να τους ελεγχεις ομως καθε χρονο που χρειαζονται κ.λ.π χρειαζεσαι πιστοποιηση πχ εβεταμ. Αν εισαι πτυχιουχος γλυτωνεις καποιες ωρες στο σεμιναριο και δινεις.. Αν δεν εχεις τελειωσει τιποτα χρειάζονταν οταν εδωσα απλα προϋπηρεσία να εχεις 2 χρονια αν θυμαμαι καλα..

• Upvote 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.