OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 ΔΛΔ για να καταλαβω οποιος και να βγει θα μας παρουν τα σπιτια απλα θα χουμε να διαλεξουμε αν θα κοιμομαστε σε παγκακι ή σε δημοσιο σπιτι... προτιμω το σπιτι λοιπον Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 εγω μαζι με τον φιλο εδω εχω μετρησει 5 γενικα τελικα η καρυστος ειναι μονοδρομος λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdkarch Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Είναι το ατέρμονο πρόβλημα... να μετριέσαι και να βγαίνεις -ένας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 το οτι θα γινομουν κομμουνιστης στα 39 μου......... ουτε ο κομμουνισμος δε το φανταζοταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 (edited) εγω μαζι με τον φιλο εδω εχω μετρησει 5 γενικα τελικα η καρυστος ειναι μονοδρομος λολ Κανόνισε να το ακούσει ο george, να χάσουμε και άλλο βράδυ...και δεν έχω ΠΕΑ σήμερα Και αυτό......... "το οτι θα γινομουν κομμουνιστης στα 39 μου......... ουτε ο κομμουνισμος δε το φανταζοταν :P" Edited Ιανουάριος 29 , 2014 by ikaros13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 μπα δε το διαβαζει πληρωσε αυτος ( και μπραβο του, αλλα.... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdkarch Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Και που είσαι ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 ποποοο και γω θελω τις γυναικες δαπιτισες γμτ δε μπορω τις αριστερες... θελω τουπε και λιγο γκλαμουρ ξυνιλα, νυχι με μοιρογνωμονιο και τακουνι με πιστοποιητικο στατικης επαρκειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 ψιτ.... στην άλλη ενότητα αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 θα ρθεις την παρασκευη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα