ΚΩΝ/ΝΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Κτίριο με Ο.Α. του 1960, στην οποία είναι σχεδιασμένη κανονικά η επέκταση καθ´ ύψος (όχι περίγραμμα με διακεκομμένη, αλλά με όλες τις λεπτομέρειες σαν να έβγαινε και για αυτό η άδεια). Αυτή η προσθήκη, η οποία έχει υλοποιηθεί, ειναι αυθαίρετη χωρίς άδεια προσθήκης?
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Η άδεια τι τίτλο έχει και στο οπισθόφυλλο τα τετραγωνικά καλύπτουν τους 2 ορόφους;
ΚΩΝ/ΝΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 (edited) Όχι, έχει τα τετραγωνικά χωρίς την προσθήκη. Τίτλος άδειας: "οικοδομή (πολυώροφος) σύμφωνα με μελέτη" (!). Στα τετραγωνικά γράφει " ισόγειο, τρεις όροφοι και εσοχή". Μέσα στον φάκελο υπάρχει άδεια προσθήκης μόνο κατ επέκταση (για την εσοχή). Προφανώς αν δεν βρω άδεια προσθήκης καθ΄ύψος (για τον 5ο όροφο που με ενδιαφέρει), είναι αυθαίρετος. Edited Ιανουάριος 22 , 2014 by ΚΩΝ/ΝΟΣ
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 κάνε την έρευνά σου στην πολεοδομία και στο τμήμα διακίνησης αδειών μήπως βρεις άκρη και εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε. Ακόμη είναι λίγο συγκεχυμένο το θέμα.
ΚΩΝ/ΝΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Τώρα περιπλέκονται τα πράγματα... Έχω τον τίτλο στα χέρια μου: 4ος όροφος, 5ος εξώστης. Ποιος όροφος είναι? (Συνήθως αντίστροφα δεν είναι?)
ΚΩΝ/ΝΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Τώρα περιπλέκονται τα πράγματα... Έχω τον τίτλο στα χέρια μου: 4ος όροφος, 5ος εξώστης. Ποιος όροφος είναι? (Συνήθως αντίστροφα δεν είναι?) Λύθηκε το μυστήριο! Δεν υπάρχει 5ος όροφος! Το ισόγειο υπερυψώθηκε τόσο που έγινε 1ος όροφος (..και μετατράπηκε σε 1ο εξώστη!) . Ο 5ος όροφος που πήγα εγώ με το ασανσέρ ήταν ουσιαστικά ο 4ος της αδείας! Τώρα βέβαια, υπάρχει αυθαιρεσία ως προς την υπέρβαση ύψους.
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Τομές τις αδείας δεν υπάρχουν? Στην στατική μελέτη στάθμες?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα