chronism Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Σε διώροφη οικοδομή Ισόγειο : Χώρος αναψυχής Όροφος : Κατοικία Θέλει ο ιδιοκτήτης να κάνει προσθήκη (κατ' επέκταση) λεβητοστάσιο Σαν τη χρήση πρέπει να βγει η οικοδομική άδεια ??? Ευχαριστώ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g1kost Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 νομίζω σαν βοηθητικός χώρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Πάντως μετρά στη δόμηση + την κάλυψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
chronism Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Πάντως μετρά στη δόμηση + την κάλυψη το ότι μετρά στην δόμηση-κάλυψη είναι το μόνο σίγουρο .... Σαν "βοηθητικός χώρος " δεν νομίζω ότι στέκει πρέπει να "βαπτιστεί" .... Εξάλλου στις αμοιβές πως θα το θεωρήσω ?? Για τις αμοιβές Σκέφτηκα να βάλω το δυσμενέστερο των 2 χρήσεων δηλαδή με προυπολογισμό χώρου αναψυχής ... Εν τέλη μάλλον θα χρειαστεί και μελέτη ενεργητικής πυροπροστασίας ... σωστά ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Για τις αμοιβές θα το έβαζα σαν κοινόχρηστο χώρο. Ενεργητική γιατί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLEIO Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 κι εγώ σαν κοινόχρηστο χώρο θα το έβαζα χωρίς ενεργητική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Chronism προχώρησες τελικά την άδεια;Tί δικαιολογητικά-μελέτες χρειάστηκαν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
costassel Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 Καλησπέρα στο Forum! Μία παρόμοια περίπτωση αντιμετωπίζω και εγώ σήμερα . Σε διόροφη οικοδομή που στον α & β όροφο αναπτύσσονται χώροι κατοικίας και στο ισόγειο κλειστοί χώροι στάθμευσης ο ιδιοκτήτης θέλει να κάνει προσθήκη λεβητοστασίου. Τί γίνεται με αμοιβές και μελέτες; Τελικά ο φίλος πιο πάνω που είχε την ίδια περίπτωση πως το αντιμετώπισε; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anazos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 Καλησπέρα !Αντιμετωπίζω και εγώ το ιδιο πρόβλημα.Σε ισόγεια κατοικία οπου το λεβητοστάσιο είναι επίσης ισόγειο,στον υπολογισμό των αμοιβών,το λεβητοστάσιο σε ποια κατηγορία μπαίνει;Είναι λάθος να υπολογίσουμε το λεβητοστάσιο στα τετραγωνικά της κατοικίας;Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα