Arche Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 εγώ δεν είμαι της άποψης να κλείσει. Μάχιμο σε βλέπω dim :-) Εντάξει σιγά σιγά απαντώνται θέματα dim Gm τώρα πως σε site Μηχανικών θα σου καταλογίσουν οι ίδιοι τις ευθήνες που έχει ο Συνάδελφος δύσκολα θα το δω. Οταν δεν είσαι μπροστά, δεν ξέρεις τι έχει ειπωθεί, ... όταν ο νόμος είναι Μπάχαλο και αλλάζει κάθε τρεις εβδομάδες και εν τέλει όταν ψάχνουμε τι ευθήνες έχει ο διασώστης που προσπαθεί να καλύψει μια κατάσταση και οχι τι ο φταίχτης που δημιούργησε την κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 (edited) arche δεν ειναι μονο η ερώτηση ...για το θεμα της "ευθυνης του μηχανικού του"...την οποια θεωρω απαραδεκτη... [και να δεις που σε λιγο θα λεει "εγω δεν ξερω τιποτε...ο μηχανικος μου τα εκανε..."... Πλην όμως .... πόσες φορες δεν προειδοποιησαμε εδω στο φορουμ για τετοιες περιπτωσεις...] ειναι που ο ερωτων ξεκινησε σαν "αδικουμενος" και προστρεξαμε oλοι να βοηθησουμε και μετάαα να η αυθαιρετη καταληψη του κοινοχρηστου διαδρόμου και μετάααα να και το κλουβι στην πυλωτη... ε...δεν θελει και πολυ -εγω τουλαχιστον- να μην θελω να συνεχισω... Edited Φεβρουάριος 10 , 2014 by dimitris GM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα