eng11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Βασίλη, απο την στιγμή που σαν μεικτες απολαβες εχεις πάνω απο 693,35€, δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα. Εσυ εχεις Ειδική προσαύξηση, οποτε ειναι αυτή που σε "σώζει" στην κυριολεξία και δεν πληρώνεις απο την τσέπη σου. Νομίζω οτι με μια αιτηση στο ΤΣΜΕΔΕ μπορειτε να μπειτε αμεσα στην ειδικη προσαυξηση. Βεβαιωθειτε πρωτα οτι αυτο σωζει τον Βασιλη κι οχι καποιο λαθος του λογιστηριου του Δημου.
theagpar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2015 (edited) Δεν ασχολουμαι αλλο φίλε eng11. 20 Γενάρη, γεροί να είμαστε, διαγράφομαι. Ας βαλουν την πρόσαυξηση τους, στον πάτο τους. Edited Οκτώβριος 20 , 2015 by theagpar
Κάτια Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2015 Μετά τις τελευταίες εξελίξεις κι εγώ παραιτήθηκα από το 5μηνο πριν ακόμη ξεκινήσω. Με 500/μήνα εισφορά θα έπρεπε να δουλεύω 5 μήνες για το ΤΣΜΕΔΕ και μόνο. Προσανατολίζομαι σταθερά πια για διαγραφή από ΤΕΕ... Γιατί λες 20 Γενάρη theagpar?
theagpar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 (edited) 19 Γενάρη ολοκληρωνω το "πενταμηνο". Δεν γίνεται να το κανω νωρίτερα. Εκτος και αν παραιτηθω που δεν θα το κανω. Εφαγα ήδη δύο μήνες, και εχει δουλεια εκει που ειμαι, δεν εχω παραπονο. 20 Γεναρη όμως, πρωι πρωι, τελείωσα μαζί τους. Ουτε λεπτό παραπανω. Edited Οκτώβριος 21 , 2015 by theagpar
sophe Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 19 Γενάρη ολοκληρωνω το "πενταμηνο". Δεν γίνεται να το κανω νωρίτερα. Εκτος και αν παραιτηθω που δεν θα το κανω. Εφαγα ήδη δύο μήνες, και εχει δουλεια εκει που ειμαι, δεν εχω παραπονο. 20 Γεναρη όμως, πρωι πρωι, τελείωσα μαζί τους. Ουτε λεπτό παραπανω. Καλημέρα κ απο μένα Τι έγινε με το θέμα μισθοδοσια- εισφορες στο ΤΣΜΕΔΕ?επικοινωνησες..ειχαμε καποια εξέλιξη?? Πάντως εγώ πήρα εκκαθάριση του μήνα (Σεπτεμβρη) και όντως μας το περασε για να μη πληρώσουμε τιποτα επιπλέον στο ΤΣΜΕΔΕ. Αν θέλεις μπορω να το σκανάρω κ να το επισυνάψω κάποια στιγμή.
theagpar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 (edited) Δεν τηλεφωνησα Sophe, το ξεχασα. Εχω ψιλοβαρεθει κιολας με την κατασταση. Εμενα μου πληρωσαν τις 10 μερες του Αυγουστου (20 Αυγουστου ξεκίνησα), τιποτα παραπάνω. Αν δεν σου κανει κοπο ποσταρε την μισθοδοσια σου. Edited Οκτώβριος 22 , 2015 by theagpar
Egaleo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ?
theagpar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 Νομίζω απο τον δήμο, συναδελφε Egaleo.
theagpar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Μ' αυτά και μ' αυτά, κοντευουμε και τρεις μήνες απλήρωτοι. Αληθεια, κανενας συναδελφος που "ωφελείται" απο τις 20 Αυγουστου να μου πει αν πληρώθηκε;
sophe Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2015 Μ' αυτά και μ' αυτά, κοντευουμε και τρεις μήνες απλήρωτοι. Αληθεια, κανενας συναδελφος που "ωφελείται" απο τις 20 Αυγουστου να μου πει αν πληρώθηκε; theagpar, μα στα αλήθεια μόνο το τελευταίο 10μερο του Αυγούστου πληρώθηκες? εμείς εδώ που μπήκαμε 3 Αυγούστου , έχουμε πληρωθεί Αυγουστο κ Σεπτέμβρη. Μήπως έχει να κάνει με τον κάθε δήμο αυτό.? Δλδ το πόσο έχει συμπληρώσει τα απαραίτητα χαρτια για τον ΟΑΕΔ ωστε να τον πιστώσει εν συνεχεία..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα