vasilis- trik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 εγώ πηγα στο ικα τρικαλων και μου λεγαν αλλα λογια ν αγαπιομαστε.συναδελφε τι αιτηση εκανες στο ικα που την εκανες και τι εγραψες??
requiem_for_a_dream Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Πλήρωσα κανονικά το ΤΣΜΕΔΕ...όλο το ποσό του εξαμήνου...και μετά έκανα αίτηση στο ΙΚΑ, γράφοντας ότι ήμουν σε πεντάμηνο πρόγραμμα (Ιανουάριος-Μάιος), όπου γινόντουσαν κανονικά κρατήσεις υπέρ ΙΚΑ. Τους έγραψα επίσης ότι μιας και δεν μπορώ να είμαι ασφαλισμένος σε δύο ταμεία, ζήτησα να μου επιστραφεί αυτό το ποσό. 21 αυγούστου πλήρωσα τσμεδε, έκανα την αίτηση που σας είπα την αμέσως επόμενη (απλή αίτηση δική μου, προς ΙΚΑ-τμήμα εσόδων κτλ., ) και πήγε στο ΙΚΑ 25 αυγούστου (την έστειλα ταχυδρομικώς) και σήμερα με πήραν τηλέφωνο για να εισπράξω αυτά τα λεφτά. Υ.γ Μαζί με την αίτηση που έστειλα τους επισύναψα και το γραμμάτιο είσπραξης του ΤΣΜΕΔΕ, για αυτό το εξάμηνο.
vasilis- trik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 την εστειλες ταχυδρομικως στο ικα της πόλης σου ή στα κεντρικά των Αθηνών??
pepe78 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Σε ευχαριστούμε για τις πολύτιμες πληροφορίες σου... Αν θέλεις μπορείς να μας πεις ακόμη: Πλήρωσες στο τσμεδε το εξάμηνο σαν ελευθ. επαγγελματίας ή τον ένα μήνα σαν ελευθ. επαγγ. και το πεντάμηνο σαν μισθωτός? (Διότι διαφέρουν τα ποσά) Αν επιτρέπεται τι ποσό θα πάρεις πίσω από το ικα? Το ικα που κατέθεσες την αίτηση είναι στην Αθήνα ή στην Περιφέρεια?
requiem_for_a_dream Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Την αίτηση την έστειλα στο τοπικό υποκατάστημα Πατρών... Πλήρωσα κανονικά όλο το ποσό σαν Ε.Ε.... Τα λεφτά που πήρα πίσω ήταν περίπου 350 ευρώ...(μου φάνηκαν λίγα σε σχέση με αυτά που περίμενα...αλλά μου λένε η εκκαθάριση αυτό έδειξε...άντε βγάλε άκρη...)
pepe78 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Δηλαδή πλήρωσες στο τσμεδε 2000 η 2.300 ευρώ σαν Ε.Ε. ανάλογα με την κατήγορία που ανήκεις και από το ικα πήρες 350 ευρώ για τους 5 μήνες ή 350 ανά μήνα συνολικά 1750?
requiem_for_a_dream Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Τσμεδε:1035 ευρώ για το εξάμηνο. ΙΚΑ: Επιστροφή ολική (5 μήνες) 350 ευρώ.
pepe78 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Αυτό δεν είναι παράλογο? Πλήρωσες δηλαδή για τον ένα μήνα που ήσουν Ε.Ε. 685 ευρώ?? Δηλαδή εγώ που είμαι στην κατηγρία τσμεδε 2.300 ευρώ το εξάμηνο θα μου δώσουν ψίχουλα? αυτό ειναι τρελό...... Θα έπρεπε να πληρώσεις στο τέλος 1035/6=172,50 ευρώ για τον ένα μήνα και το πεντάμηνο να ήταν πληρωμένο και όχι 1035-350=685 ευρώ. Τι γίνεται εδώ πέρα?????
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Συγνώμη ρε παιδιά αλλά πόσα σας δίνουν στα 5μηνα ώστε να βάζετε από την τσέπη σας ένα μεγάλο ποσο, να παίρνετε πίσω ψίχουλα και να σφυριζετε αδιάφορα; Δεν είμαι στο πρόγραμμα αλλά διαβάζω κάποια πράγματα και νομίζω ότι ζω σε άλλη χώρα..
pepe78 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2014 Παίρναμε 490 ευρώ καθαρά το μήνα και υποτιθεται θα πληρώναν και την ασφάλεια αλλά από ότι φαίνεται αυτή θα τη πληρώσουμε από τη τσέπη μας.... Μεγάλη απάτη!!!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα