Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2012 Επειδή χωρίς σχέδιο μπορεί να σε συμβουλέψω λάθος, σαν γενικό έλεγχο θα σου έλεγα να τσεκάρεις πρόχειρα μετά που θα αποφασίσεις τι θα δηλώσεις με τον 4014 , αν προσθέτοντας και τα δηλωμένα του 3843 όλες οι υπερβάσεις-αλλαγές είναι δηλωμένες.Να το δεις σαν ένας ανεξάρτητος ελεγκτής.Αν είναι οκ τότε προχώρα.
zografos_k Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Ξερει κανεις τι επαθε το συστημα δηλωσεων των αυθαιρετων?....στην εισαγωγη των στοιχειων των ιδιοκτητων δε μου δεχεται το ΑΦΜ του ενος (απο του τρεις) ιδιοκτητη. Μου λεει - Μη επιτρεπτή τιμή στο ΑΦΜ.
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 (edited) μήπως πρέπει να βάλεις το 0 μπροστά διότι είναι παλαιό ΑΦΜ; Edited Ιανουάριος 9 , 2012 by myri
zografos_k Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Ναι παλιο ειναι. Το βαζω το 0. Μπορει να μου το εδωσε λαθος ο ιδιοκτητης. Αλλα ελεγχεται το ΑΦΜ απο το συστημα? (αν ναι, το ΤΕΕ παει με χιλια.... )
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Νομίζω πως υπάρχει ένας αλγόρυθμος για το ΑΦΜ και ελέγχει αν ισχύει ο αλγορυθμος οπότε πιάνει το λάθος 1
zografos_k Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Εχεις δικιο myri. Δοκιμασα τυχαια νουμερα κ δε τα δεχεται. (Υ)
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Σίγουρα στο έδωσε λάθος το ΑΦΜ , ξαναζήτατο. 1
zografos_k Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Οντως...εκανε αναγραμματισμο ενα 9 με 2.
cve20126 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Στη πιστοποίηση περιγράμματος προ '83 (για στάσιμους οικισμούς) οφείλει το κτίριο να τηρεί Δ, απόσταση απο ρέμα κλπ;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα