neo_s_7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Θεώρησα ότι έγινε μεν υπέρβαση δόμησης με την έννοια ότι έγινε αυθαίρετη κατασκευή αλλά χωρίς να υπαρβαίνει την υπολοιπόμενη δόμηση δίότι είχα υπόλοιπο συντεκλεστή.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Δηλαδή δεν υπολόγισες αυτά τα τετραγωνικά στον υπολογισμό του προστίμου;
neo_s_7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Τα υπολόγισα και πλήρωσαν πρόστιμο. Απλώς εκεί που έχει τις επιλογές , χωρίς υπέρβαση, <50%, >50%, έβαλα χωρίς υπέρβαση. Το πρόστιμο μπήκε κανονικά.
jbosdas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 οπότε σου μένει να πληρώσεις την διαφορά της προσαύξησης.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση πως αν βάλεις [Χωρίς υπέρβαση δόμησης] και δεν έχεις ΥΥ δεν θα υπολογίσει καθόλου πρόστιμο; Έχω λάθος;
neo_s_7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Ναι. Υπολογίζει κανονικά. Αφού το πλήρωσαν οι άνθρωποι..
neo_s_7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Και μάλιστα το υπολογίζει σαν <50% δηλ. με συντελεστή1.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Έτσι είναι, το υπολογίζει το σύστημα του ΤΕΕ. Αλλά γιατί είναι έτσι; Γιατί έτσι το έφτιαξαν!!!! Τους ..."ξέφυγε" δηλαδή το λάθος!!!!!! Θα το διορθώσουν; Μάλλον όχι, διότι δεν πρόκειται να το πάρουν ..."χαμπάρι"!!! Και τι θα γίνει; Μπορούμε να το ..."εκμεταλευτούμε";;;; Για αρχή, βεβαίως!!!! Μπορούμε να βγάζουμε το "πρόστιμο", να το πληρώνουμε και να κοιμόμαστε ..."ήσυχοι"! Κι αύριο, αν το βρουν, τι θα γίνει;;;; Θα μας κόψουν τον ...κ@λο; Μπορεί ναι, μπορεί όμως κι όχι!!! Ποιός το ρισκάρει;;; Μεγάλα παιδιά είμαστε, ας μας ..."φωτίσει" ο Θεός κι ο Επαγγελματισμός μας!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα