msxoin Δημοσιεύτηκε December 11, 2015 at 03:21 μμ Δημοσιεύτηκε December 11, 2015 at 03:21 μμ Δεν ξερω εαν ο υπαρχων σκελετος της τεντας ειναι νομιμος η παρανομος. Παιζει ρολο;
sdimog Δημοσιεύτηκε December 15, 2015 at 02:27 μμ Δημοσιεύτηκε December 15, 2015 at 02:27 μμ Καλησπέρα συνάδελφοι. Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει στο κείμενο που υπογράφουμε στη κάτοψη του ΚΥΕ που ελέγχει το Υγειονομικό; Είναι το ίδιο με αυτό τη βεβαίωσης χώρου κύριας χρήσης;
msxoin Δημοσιεύτηκε December 15, 2015 at 02:48 μμ Δημοσιεύτηκε December 15, 2015 at 02:48 μμ Καλησπέρα συνάδελφοι. Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει στο κείμενο που υπογράφουμε στη κάτοψη του ΚΥΕ που ελέγχει το Υγειονομικό; Είναι το ίδιο με αυτό τη βεβαίωσης χώρου κύριας χρήσης; Γιατί δεν απευθυνεσαι στον οικείο Δήμο? Συνήθως τα γραφεία ΚΥΕ έχουν έτοιμο το έντυπο με το κείμενο.
Charlie Δημοσιεύτηκε December 23, 2015 at 10:03 πμ Δημοσιεύτηκε December 23, 2015 at 10:03 πμ Συνάδεφλοι καλημέρα, διαβάζοντας τη νομοθεσία και μάλιστα τη νέα υγειονομική διάταξη δεν βρίσκω κάπου προδιαγραφές για κουζίνα-παρασκευαστήριο σε χώρο μαζικής εστίασης. Απλά κάπου αναφέρει ότι ο χώρος επεξεργασίας, μεριδοποίησης και διατήρησης πρέπει να είναι κατάλληλος και επαρκής. Σε γενικές γραμμές ψάχνω μια συγκέντρωση των προδιαγραφών, αν είναι δυνατόν, σε μορφή πίνακα ώστε να μπορώ να απαντήσω στους πελάτες μου. Σχετικά με τα W.C. ισχύει η εγκύκλιος 2 η οποία παραπέμπει στο άρθρο 4 του ΦΕΚ 2718, το οποίο με τη σειρά του αναφέρει ότι θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις? Ποιες είναι οι ισχύουσες διατάξεις? Σχετικά με την Υγειονομική Διάταξη Α1β 8577/83 ΦΕΚ 526/Β'/23-09-1983, Ισχύει ή όχι, ισχύει εν μέρει??? Πάντως σε αυτή τη διάταξη αναφέρονται επιφάνειες για παρασκευαστήρια κτλ. Ευχαριστώ
xaralampos Δημοσιεύτηκε December 23, 2015 at 10:10 πμ Δημοσιεύτηκε December 23, 2015 at 10:10 πμ Σε εμάς (Καβάλα), αυτό που τηρείται είναι ότι ενώ η νέα υγειονομική διάταξη δεν αναφέρει τετραγωνικά μέτρα, οι υπάλληλοι προσπαθούν να συνδυάσουν τα τετραγωνικά που αναφερόταν στην παλιά διάταξη (που έχει καταργηθεί) ως μπούσουλα, σε συνδυασμό με την λογική (ανάλογα με την κάθε περίπτωση καταστήματος)
nik Δημοσιεύτηκε December 23, 2015 at 10:31 πμ Δημοσιεύτηκε December 23, 2015 at 10:31 πμ Αυτό γίνεται παντού....
Sotirisb Δημοσιεύτηκε February 4, 2016 at 12:17 μμ Δημοσιεύτηκε February 4, 2016 at 12:17 μμ Για αδειοδότηση χονδρικής διάθεσης τροφίμων αρμόδια είναι η διεύθυνση ανάπτυξης ή ο Δήμος;
dib Δημοσιεύτηκε February 4, 2016 at 12:21 μμ Δημοσιεύτηκε February 4, 2016 at 12:21 μμ Για χονδρική η διεύθυνση ανάπτυξης ... για λιανική ο δήμος. 1
terry Δημοσιεύτηκε July 7, 2016 at 05:53 μμ Δημοσιεύτηκε July 7, 2016 at 05:53 μμ Θυμαται καποιος, το χρονικο διαστημα ισχυος της Προεγκρισης?
apier Δημοσιεύτηκε July 7, 2016 at 06:21 μμ Δημοσιεύτηκε July 7, 2016 at 06:21 μμ Θυμαται καποιος, το χρονικο διαστημα ισχυος της Προεγκρισης? 3 μήνες + 2 παράταση προ της λήξεως 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα