castor_troy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Καλησπέρα, πριν λίγο καιρό παντρέυτηκα και τώρα η σύζυγος είναι άνεργη και τελειώνει και η ασφάλιση της (ικα). Ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλή κίνηση να την γράψω στο τσμέδε? 1) θα μου αυξηθούν οι εισφορές ή/και κάποια άλλη αρνητική συνέπεια? 2) αν βρεί κάπου δουλειά τι γίνεται? μπορώ να την ξεγράψω απο το τσμέδε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
castor_troy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 υπάρχει κάποιος που έχει ασφαλίσει τη γυναίκα του στο τσμεδε ώστε να γνωρίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
impalnto Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 αφού δεν απάντησε κάποιος παντρεμένος ας απαντήσει το μπακούρι : 1) όχι 2) δεν υπάρχει πρόβλημα, την γράφει ο νέος εργοδότης στο ικα και την ξεγράφεις εσύ από το τσμεδε. Όσα σου αναφέρω είναι πληροφορίες από παλαιότερες αναρτήσεις στο φόρουμ και από το τσμεδε Αν είμαι κάπου φάουλ περιμένω διόρθωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
castor_troy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 ευχαριστώ για την απάντηση! δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι το τσμέδε δεν αυξάνει τις εισφορές...μακάρι να έχεις δίκιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Και εγώ δεν έχω ανέβει τα σκαλιά ακόμη, αλλά από ότι γνωρίζω δεν υπάρχει αύξηση εισφορών, ούτε αν στο μέλλον βάλεις τέκνο. Επίσης διαγράφεται όποτε το ζητήσεις και πάει πάλι ΙΚΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 (edited) δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι το τσμέδε δεν αυξάνει τις εισφορές... Πίστεψέ το. Ίσχυε αυτό μέχρι πριν 20+ χρόνια περίπου, αλλά καταργήθηκε. Edited Φεβρουάριος 5 , 2014 by antloukidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
castor_troy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα