Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εγώ όλα αυτά τα χρόνια έχω καταλάβει πως το ΤΕΕ είναι σε αγαστή συνεργασία με το ΥΠΕΚΑ, και το ΥΠΕΚΑ με τους δανειστές της χώρας. Εντολές έξωθεν εκτελεί και δε δίνει δεκάρα για την προστασία των μελών του. Ραντεβού στα δικαστήρια. Σόρυ για το off topic

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Τι γίνεται με αυτό τελικά, θα το υποβάλουμε ? 

Με τα ΠΕΑ τι ισχύει ? Πρέπει να κάνουμε συμφωνητικά ? Πρέπει να μπουν στην λίστα με τις "άλλες υπηρεσίες χωρίς έγγραφη κατάσταση" ?

Δημοσιεύτηκε

Εγω τη λιστα την ετοιμασα

Συμφωνητικα εκανα για καθε ΑΠΥ

Τωρα καποια βεβαια ποτε δε μου επεστρεφησαν (εκτος Θεσσαλονικης κλπ)

Αν ειναι να την υποβαλουμε, ας μας ενημερωσουν που γινεται αυτο

Δημοσιεύτηκε

Θα υποβάλουμε? Πού υποβάλουμε? Πώς υποβάλουμε? Γιατί υποβάλουμε? Μήπως υποβάλλομαι?

να συμπληρώσω

Θα υποβάλουμε? Πού υποβάλουμε? Πώς υποβάλουμε? Γιατί υποβάλουμε? Μήπως υποβάλλομαι?Μήπως υπερβάλλουν?Μήπως υπερβάλλουμε?

Δημοσιεύτηκε (edited)

Εγω τη λιστα την ετοιμασα

Συμφωνητικα εκανα για καθε ΑΠΥ

Τωρα καποια βεβαια ποτε δε μου επεστρεφησαν (εκτος Θεσσαλονικης κλπ)

Αν ειναι να την υποβαλουμε, ας μας ενημερωσουν που γινεται αυτο

Και για βεβαιώσεις μεταβίβασης ή έλεγχο δόμησης...? Αυτό προκύπτει από κάπου ?

Επίσης υπάρχουν και εργασίες που 100% δεν θέλουν Ιδ.Συμ. π.χ. μία άδεια λειτουργίας, μία έκθεση αυτοψίας κ.τ.λ.

Edited by nik
Δημοσιεύτηκε

Τα συμφωνητικά τα ελέγχει κανείς; Αλλιώς φτιάχνω δικά μου για το και καλά..:) Για ΠΕΑ δεν έχω κάνει ποτέ όπως και αρκετοί φίλοι που μίλησα.. Πρόβλημα ε;

Δημοσιεύτηκε

Όχι δεν τα ελέγχει κανείς και θεωρητικά γίνεται αυτό που λες. Και εγώ το κάνω σε κάποια. Για τα ΠΕΑ μάλλον χρειάζεται και καλό θα ήταν να τα φτιάξεις αν δεν βαριέσαι.

Δημοσιεύτηκε

ιασονα  που  τα  βρισκεις  αυτα  τα  καταπληκτικα  πανω στην   πιο  καταλληλη  στιγμη ;;  !!!!!!!!!!! +1000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.