imhotep Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Για τα ιδιωτικά συμφωνητικά του έτους 2014 θα πρέπει να αναρτήσουμε κάποια λίστα στο Taxis? τη λίστα Φαλσιανί 1
Evan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 (edited) Καλο Edited Μάρτιος 7 , 2015 by Evan
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 (edited) καποιος καποια ενημερωση επι του ζητηματος ?νομος ? υπαρχει δυνατοτητα/υποχρεωση και προθεσμια για την αναρτηση ?και για ποια ι.σ μιλαμε ,τα των ετων 12,13? πολλα ερωτηματικα ξερω.... Edited Απρίλιος 17 , 2015 by KOKARADI
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 (edited) συναδελφοι στο ταχισνετ αναρτηση των ιδ συμφ γινεται εκει που λεει :δηλωσεις παρακρατουμενων .....κατασταση συμφ κατα παρ 16 αρθρου 8 ,Ν1882/90 ...??????? συναδελφοι παρακαλω πολυ πειτε μου αν εχω χασει καποιο επεισοδιο γιατι αρχιζω κ ανησυχω ..... Edited Απρίλιος 18 , 2015 by KOKARADI
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Επειδή το ίδιο θέμα συζητιέται και εδώ μήπως είναι σκόπιμο ένα από τα δύο νήματα να κλειδωθεί και να συνεχισθεί η συζήτηση στο άλλο από τα δύο.
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2016 Αναστολή υποβολής των καταστάσεων έγγραφων συμφωνιών μηχανικών και για τη χρήση 2013 ΠΟΛ.1056/19.2.2014 Αναστολή υποβολής των καταστάσεων των έγγραφων συμφωνιών που έχουν συνάψει οι μηχανικοί με τους αντισυμβαλλόμενους τους, που υποβάλλονται από τους μηχανικούς και το Τ.Ε.Ε αντίστοιχα, μέσω διαδικτύου στον δικτυακό τόπο της Γ.Γ.Π.Σ., για τη χρήση 2013 http://lawbank.forologikanea.gr/circulars/view?id=3733 Τι ξέθαψα !!!!! Εχει πάρει αναστολή και για τα επόμενα ετη ? Δεν θυμάμαι να είχαν βγάλει κάτι. Φυσικά και δεν περιμένω απάντηση .... απλά ξέθαψα κάτι που ξέχασαν να δόσουν παράταση .....
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Εγώ πάντως μέχρι σήμερα τα στέλνω......
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 (edited) Ιασονα την καλημέρα μου, αυτο που λες αφορα γενικοτερα τα συμφωνητικα που υποβαλλονται με τις τριμηνιαιες. Αυτο που λεω εγω ειναι στοχευμενο και αφορα μηχανικους. Δες το 1ο post. Sent via tapatalk Edited Οκτώβριος 26 , 2016 by georgegaleos
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα